Featured

Οι μεθοδεύσεις της προέδρου ΔΣ και η νέα (παλιά) ΑΕΠΟ

By admin

March 31, 2021

“Σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι του Ισχυρού Αριστοτέλη έγιναν μάρτυρες ενός χυδαίου παραληρήματος της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή ανάρτηση της σελίδας “Φίλοι της δημοτικής παράταξης Ισχυρός Αριστοτέλης”, για την οποία θεώρησε ότι θίχτηκε προσωπικά (!) λόγω αναφοράς σε δράση του Δήμου Αριστοτέλη με χορηγό την Ελληνικό Χρυσό.

Η πρόεδρος δε σεβάστηκε ούτε τη θεσμική της θέση, ούτε τους συναδέλφους της και με έναν λόγο (που της είχαν γράψει).

35 λεπτών στην αρχή της συνεδρίασης, ανάγκασε τους συμβούλους του Ισχυρού Αριστοτέλη να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι και μη αποδεχόμενοι τη στάση της προέδρου, που ενάντια στον Κανονισμό που η ίδια θα έπρεπε να υπηρετεί θέλησε να προσβάλει, να συκοφαντήσει και να βγάλει έναν λόγο τάχα “επί του προσωπικού”, ο οποίος ανέδειξε μόνο το κόμπλεξ και την ηθική της.

Πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει τις προσωπικές της αναφορές στην Πρόεδρο της Κοινότητας Νέων Ρόδων, η οποία να σημειωθεί ότι δεν ήταν καν παρούσα στη συνεδρίαση!

Η ουσία όμως της στάσης και της μεθόδευσης αυτής, ήταν προφανώς ότι η δημοτική αρχή θέλησε να αποφύγει ερωτήσεις των συμβούλων του Ισχυρού Αριστοτέλη, όπως :

– Για την ΑΕΠΟ που παρατάθηκε για 4 χρόνια, ενώ ο δήμαρχος “παραμύθιαζε” πριν από λίγες μέρες τους πάντες από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων και του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας ότι καταθέτει τις προτάσεις του για τη σύμβαση, ώστε να αποτελέσουν πεδίο διαπραγμάτευσης της νέας ΑΕΠΟ !

– Για το τι έχει να πει ο δήμαρχος στους μεταλλωρύχους την επομένη της υπογραφής της νέας αποικιοκρατικής σύμβασης.

– Για το τι έχει να υποστηρίξει η δημοτική αρχή για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει τίποτα με τις υπηρεσίες και τη μεταφορά τους στην έδρα του Δήμου, παρά την Απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου.

Αυτά και άλλα πολλά απέφυγαν τεχνηέντως σήμερα, αλλά να μην μένουν ήσυχοι γιατί

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!

ΥΓ Για αυτούς και αυτές που έτρεχαν στα μπλόκα και στο βουνό με τα μπλουζάκια “SOS Χαλκιδική”

και τώρα -ενώ το παίζουν αντιμεταλλευτικοί- είναι οι καλύτεροι υποστηριχτές του Βαλιάνου,

τα λόγια έχουν στερέψει και μόνο η περιφρόνησή μας τους αξίζει!”

Ιερισσός, 31 Μαρτίου 2021 από το Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης Δήμου Αριστοτέλη ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ