Featured

Χρονοδιάγραμμα για το φράγμα της Ν. Τρίγλιας έθεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον Απ. Πάνα

By admin

March 14, 2021

Σε περίπου τέσσερις μήνες αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο του φράγματος στην Τρίγλια Χαλκιδικής, ανακοίνωσε ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ κ. Απόστολου Πάνα.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη της Χαλκιδικής σε υποδομές, ο Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό με θέμα :«Κατασκευή φράγματος Ν. Τρίγλιας».

Κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης ο Βουλευτής, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να τον ενημερώσει για το ακριβές στάδιο, στο οποίο βρίσκεται η κατασκευή του φράγματος της Νέας Τρίγλιας, ποιο το εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου και ποιες ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν για την επίσπευσή του.

Η απάντηση του Υπουργού ήταν ικανοποιητική, καθώς τόνισε, πως το έργο μπορεί να δημοπρατηθεί σε 4 με 5 μήνες, αφού ολοκληρωθεί ο υπό εξέλιξη διαγωνισμός ανάδοχου του εκτιμητή για τις αποζημιώσεις. Παράλληλα, έθεσε στη διάθεση του Βουλευτή, σχετικό υπόμνημα με τα 24 στάδια μέχρι την τελική του υπογραφή.

Τέλος ο κ. Λιβανός ζήτησε και τη συνδρομή του Βουλευτή για τη δημιουργία πιο ευέλικτου προγραμματισμού για την ολοκλήρωση του έργου.

Παρακολουθήστε την Επίκαιρη Ερώτηση εδώ.