Επιστήμη / Τεχνολογία

YouTube Gaming channel: 6 βήματα για να γίνετε YouTuber

By admin

February 23, 2021

YouTube gaming channel, ένας όρος που μπήκε απότομα στην ζωή μας τα τελυταία χρόνοα. Ίσως ήταν η κυκλοφορία της νέας κονσόλας παιχνιδιών της Google, Stadia. Ίσως άκουσες ότι ο Kyle “Ninja” Blevins έβγαλε 500.000€ το μήνα για να κάνει live streaming παίζοντας Fortnite. Μπορεί να έχουν διαρρεύσει φήμες ότι το Grand Theft Auto 6 της Rockstar βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανεξάρτητα από τον λόγο, τα βιντεοπαιχνίδια θα πρέπει επίσημα να βρίσκονται στο ραντάρ σου.

Η βιομηχανία video games αναμένεται να ξεπεράσει τα 90 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, από 78 δισεκατομμύρια το 2017. Μεγάλη συμβολή σε αυτήν την ανάπτυξη έχει η αυξανόμενη δημοτικότητα της gaming κοινότητας. Στην πραγματικότητα, το 64% του πληθυσμού ηλικίας 13 ετών και άνω παίζει βιντεοπαιχνίδια.

Αναμφισβήτητα, το πιο συγκλονιστικό στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι άνθρωποι δεν παίζουν απλά βιντεοπαιχνίδια, βλέπουν και άλλους να τα παίζουν. Πολύ. Κατά μέσο όρο, οι παίκτες (ηλικίας 18-25) παγκοσμίως ξοδεύουν περισσότερο από 3 ώρες κάθε εβδομάδα παρακολουθώντας άλλους ανθρώπους να παρέχουν σχόλια σε πραγματικό χρόνο και να καταγράφουν σχόλια ενώ παίζουν βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο.

YouTube gaming channel

Κανάλια όπως το YouTube και το Twitch είναι από τους δημοφιλείς προορισμούς για τους παίκτες να παρακολουθούν άλλους παίκτες να παίζουν. Οι κορυφαίοι streamers παιχνιδιών παίζουν παιχνίδια όχι μόνο για να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές τους, αλλά και για να κερδίσουν χρήματα. Ένας από τους πέντε κορυφαίους YouTubers του 2018, ο Felix Kjellberg, που συνήθως αναφέρεται με το όνομά του στο YouTube, PewDiePie, διαθέτει πάνω από 91 εκατομμύρια συνδρομητές και έχει κερδίσει περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας παιχνίδια.

Και ενώ το PewDiePie είναι ένα παράδειγμα όσον αφορά την απόκτηση των περισσότερων χρημάτων, απέχει πολύ από το να είναι ο μοναδικός παίκτης στο YouTube που ζει από τη ροή της διαδικτυακής τους ικανότητας στο gaming. Στην πραγματικότητα, δύο από τα πέντε κορυφαία κανάλια YouTube με τους περισσότερους συνδρομητές παγκοσμίως σχετίζονται με παιχνίδια. Η πληρωμή για να παίξετε βιντεοπαιχνίδια στο YouTube είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση και το ξεκίνημα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Δείτε πώς μπορείτε να γίνετε gamer στο YouTube.

1. Βρείτε τις εξειδικευμένες κατηγορίες, και τους στόχους σας

Ακριβώς όπως το ξεκίνημα μιας επιχείρησης, το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε YouTube gaming channel είναι να βρείτε τη θέση σας, να αναπτύξετε τη φωνή σας και να καθορίσετε την αξία σας. Ίσως σκέφτεστε: “Ξέρω ήδη τι είναι το είδος μου – εγώ σχολιάζω ενώ παίζω παιχνίδια.” Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου YouTube gaming channel από αυτό.

Πρέπει να έχετε ένα σχέδιο, μια στρατηγική. Γιατί; Επειδή το οικοσύστημα παιχνιδιών είναι διαφορετικό και ανταγωνιστικό. Κοιτάξτε απλώς τους αριθμούς: Το 15% όλου του περιεχομένου του YouTube σχετίζεται με τα παιχνίδια με πάνω από 300 ώρες νέου περιεχομένου βίντεο που μεταφορτώνεται κάθε λεπτό. Είναι σημαντικό να βρείτε έναν τρόπο να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας και να προσδιορίσετε τι θα αφαιρέσουν οι θεατές σας από το κανάλι σας.

Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες παρακολουθούν βίντεο YouTube για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, οι YouTubers ενδέχεται να ακολουθήσουν το κανάλι σας για να μάθουν κάτι. Το YouTube χρησιμεύει συχνά ως πόρος για τους παίκτες να βρουν οδηγούς ή περιηγήσεις όταν είναι κολλημένοι σε ένα επίπεδο, αγωνίζονται να νικήσουν ένα boss ή θέλουν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους για να ανεβάσουν επίπεδο. Θυμηθείτε, το περιεχόμενο του βίντεό σας μπορεί να εμπνεύσει και να βοηθήσει άλλους σε τομείς που μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε δυσκολευτεί σε κάποιο σημείο.

Οι παίκτες μπορεί επίσης να εγγραφούν στο κανάλι σας επειδή τους δίνει μια αίσθηση κοινότητας. Η σύνδεση με τους ομοϊδεάτες YouTubers σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι και τις σχετικές στρατηγικές μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους ανθρώπους να συνδεθούν, να μοιραστούν τακτικές και να κάνουν φίλους.

Υπάρχει επίσης η ψυχαγωγική πλευρά ενός καναλιού. Οι θεατές μπορεί να συντονιστούν στο κανάλι σας επειδή τους αρέσει η αίσθηση του χιούμορ σας (π.χ. η φωνή σας) ή θεωρούν ενδιαφέρον το παιχνίδι ή τον τρόπο που παίζετε. Παρόλο που αυτοί οι θεατές είναι παρόμοιοι με αυτούς που αναζητούν μια κοινότητα για συμμετοχή, διαφέρουν στο ότι ενδέχεται να μην θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τον οικοδεσπότη βίντεο ή άλλους θεατές.

Το Minecraft ταιριάζει καλά σε αυτήν την κατηγορία. Οι παίκτες θέλουν απλώς να δουν τι έχουν δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι στον φαινομενικά ατελείωτο ψηφιακό κόσμο και, στη συνέχεια, θέλουν να δουν αν μπορούν να το αναπαραγάγουν ή να το χρησιμοποιήσουν ως πηγή έμπνευσης για να δώσουν ώθηση στη δημιουργικότητα.

Το YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε την αξία σας, την εμπειρία σας και τη μοναδική προσωπικότητα. Καθώς σκέφτεστε να δημιουργήσετε περιεχόμενο τυχερού παιχνιδιού, ακολουθούν ορισμένες κορυφαίες κατηγορίες καναλιών παιχνιδιών YouTube που μπορείτε να σκεφτείτε να εστιάσετε στο κανάλι σας.

2. Βρείτε τα εργαλεία σας

Για να ξεκινήσετε να παράγετε ποιοτικό περιεχόμενο στο YouTube gaming channel σας, θα θελήσετε να επενδύσετε σε κάποιο απαραίτητο εξοπλισμό. Με τα ακόλουθα εργαλεία μπορείτε να ξεκινήσετε και να λειτουργείτε σε χρόνο μηδέν:

Πρόσβαση στο παιχνίδι

Αυτό είναι δεδομένο, αλλά αξίζει να διευκρινιστεί. Για να ξεκινήσετε ένα YouTube gaming channel, χρειάζεστε το επιθυμητό βιντεοπαιχνίδι για να παίξετε. Θα χρειαστείτε επίσης μια πλατφόρμα παιχνιδιών για να παίξετε, όπως έναν υπολογιστή ή μια ειδική κονσόλα (Xbox, PlayStation, Nintendo κ.λπ.). Λάβετε υπόψη ότι, εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να παίξετε παιχνίδια, ίσως χρειαστείτε μόνο πρόσθετο λογισμικό. Αν και παίζετε σε μια κονσόλα, μπορεί να χρειαστείτε επιπλέον λογισμικό και υλικό. Αυτές οι απαιτήσεις παρατίθενται παρακάτω.

Βίντεο

Για να ξεκινήσετε ένα YouTube gaming channel, θα χρειαστείτε μια βιντεοκάμερα. Δεν χρειάζεται να είναι 5.000 € DLSR ή κάμερα. απλώς επιλέξτε μια συσκευή που μπορεί να εγγράψει σε 1080p. Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν κάμερες web ή μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που είναι τοποθετημένη σε τρίποδο ή επιτραπέζια. Δείχνοντας στους θεατές σας το πρόσωπό σας ενώ παίζετε το παιχνίδι συμβάλλει στη μεταφορά συναισθήματος και έκφρασης.

Λογισμικό καταγραφής οθόνης

Εκτός από μια κάμερα που σας βλέπει ενώ σχολιάζετε, θα χρειαστείτε επίσης λογισμικό καταγραφής οθόνης για να δείξετε το παιχνίδι που παίζετε. Θα θελήσετε να αποφύγετε την κατεύθυνση της κάμερας στην τηλεόραση ή την οθόνη σας ενώ παίζετε, επειδή η ποιότητα του βίντεο θα είναι πολύ χειρότερη και επειδή συχνά θα υπάρχει καθυστέρηση που θα προκαλεί ασυμφωνίες μεταξύ του οπτικού και του ήχου.

Εάν παίζετε στον υπολογιστή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε λογισμικό για να καταγράψετε το παιχνίδι σας. Το Open Broadcaster Software (OBS) είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους παίκτες του YouTube και είναι δωρεάν.

Εάν παίζετε σε μια κονσόλα, πιθανότατα θα πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα καταγραφής συμβατή με την κονσόλα σας. Οι κάρτες λήψης επιτρέπουν στους παίκτες να συλλάβουν σήματα βίντεο από την κονσόλα τους μέσω HDMI και να αποθηκεύουν τα δεδομένα, ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν με υπολογιστή. Αυτό εξασφαλίζει εγγραφή υψηλής ποιότητας, την οποία δεν θα έχετε δείχνοντας μια κάμερα απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Ηχογράφηση / μικρόφωνο

Μαζί με τις υψηλής ποιότητας εγγραφές οθόνης, ο καθαρός ήχος είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικός για να διασφαλιστεί ότι το κοινό σας μπορεί να σας ακούσει. Η επένδυση σε ποιοτικό μικρόφωνο, είτε πρόκειται για ακουστικά παιχνιδιών είτε για επαγγελματικό μικρόφωνο εγγραφής, είναι απαραίτητο εάν σκοπεύετε να σχολιάσετε ενώ παίζετε.

Φωτισμός

Ίσως να μην χρειάζεται να αγοράσετε νέο φωτισμό για τους σκοπούς της εγγραφής σας, αλλά αξίζει να το αναφέρουμε εδώ. Ο καλός φωτισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ερασιτεχνικών και επαγγελματικών βίντεο. Η εγγραφή σε ένα χώρο με φυσικό φως ή με τη χρήση ενός φωτός που σας δείχνει καθαρά θα σας εμποδίσει να βρίσκεστε στις σκιές. Ως μπόνους, ο καλός φωτισμός μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεστε πιο προσιτοί και φιλικοί στην κάμερα. Θα σας επιτρέψει επίσης να ελέγχετε τη συνοχή των βίντεό σας με την πάροδο του χρόνου.

Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο

Θυμηθείτε, αυτό που παράγετε είναι ένα βίντεο που οι άνθρωποι θα θέλουν να παρακολουθήσουν. Αν είναι γεμάτο “αναστεναγμούς” και παύσεις μεγάλης διάρκειας, οι άνθρωποι θα βαρεθούν ή θα ενοχληθούν, ειδικά για ηχογραφήσεις σε αντίθεση με το ζωντανό παιχνίδι.

Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας προτού τα δημοσιεύσετε. Γενικά, οι παίκτες του YouTube λένε ότι χρειάζονται σχεδόν δύο φορές περισσότερο χρόνο για την επεξεργασία ενός βίντεο από ό, τι για την εγγραφή του. Ωστόσο, αυτή η αναλογία εγγραφής προς επεξεργασία ποικίλλει ανάλογα με την κατηγορία του βίντεο παιχνιδιών YouTube που παράγετε.

Έχοντας αυτό υπόψη, είναι σημαντικό να βρείτε έναν εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο ίδιο το περιεχόμενο αντί να πλοηγηθείτε στο εργαλείο. Το Filmora καθιστά την επεξεργασία βίντεο απλή και διασκεδαστική και σας δίνει την ελευθερία επεξεργασίας από τον υπολογιστή, το tablet ή την κινητή συσκευή σας.

Πράσινη οθόνη

Η χρήση πράσινης οθόνης δεν είναι καθόλου απαραίτητη για ροή βιντεοπαιχνιδιών, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμη και διασκεδαστική. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους παίκτες του YouTube να κάνουν εγγραφή απευθείας από την κρεβατοκάμαρά τους (ειδικά όταν ξεκινούν ένα κανάλι για πρώτη φορά).

Αντί να δείχνετε το κρεβάτι και τις ντουλάπες σας, μια πράσινη οθόνη θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το φόντο του βίντεό σας, έτσι ώστε να εμφανίζεται κάπου αλλού εντελώς, όπως μέσα στο παιχνίδι ή κάπου αλλού.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες μικρογραφίες (thumbnails)

Περάστε χρόνο δημιουργώντας προσαρμοσμένες εικόνες για τις μικρογραφίες σας! Η εικόνα που επιλέγετε να εμφανίζεται ως μικρογραφία βίντεο δεν έχει απαραίτητα άμεση επίδραση στον αλγόριθμο αναζήτησης του YouTube, αλλά επηρεάζει την απόφαση ενός θεατή να κάνει κλικ και να δει το βίντεό σας.

Όταν περισσότερα άτομα βλέπουν το βίντεό σας, είναι πιο πιθανό ο αλγόριθμος του YouTube να το προτείνει σε άλλους θεατές να το παρακολουθήσουν στη συνέχεια. Κατά τη δημιουργία των μικρογραφιών του βίντεό σας, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα θέμα (χρώματα, γραμματοσειρά, διάταξη, στυλ κ.λπ.) για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε συνεχώς. Λάβετε υπόψη ότι πάνω από το 50% όλων των προβολών YouTube εμφανίζονται σε κινητές συσκευές, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι μικρογραφίες σας είναι ορατές και έχουν ευανάγνωστο κείμενο.

Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να επεξεργαστείτε ή να αλλάξετε μια υπάρχουσα μικρογραφία. Όταν δημιουργείτε για πρώτη φορά το κανάλι σας, είναι εντάξει να αλλάξετε το στυλ σας και να πειραματιστείτε λίγο για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Καθώς το περιεχόμενο και οι συνδρομητές σας μεγαλώνουν, αρχίστε να βελτιώνετε τη συνεπή σχεδίαση.

Intros και outros

Καθώς αρχίζετε να δημιουργείτε τη βάση των συνδρομητών σας, θα αρχίσετε να λαμβάνετε μια ιδέα για το τι θέλουν οι θεατές σας. Τα intro και τα outros είναι πράγματα που το κοινό σας μπορεί να εκτιμήσει ή όχι. Παρόλο που ποικίλλει ανάλογα με το είδος του YouTube gaming channel στο οποίο βρίσκεστε, οι θεατές επιλέγουν συχνά το μικρότερο βίντεο με τις περισσότερες προβολές όταν αναζητούν λύση στο YouTube.

Επομένως, εάν έχετε μια εισαγωγή βίντεο 5 λεπτών προτού φτάσετε στο βασικό σημείο του βίντεό σας, ενδέχεται να μειώσετε το δυναμικό του αριθμού προβολών. Τούτου λεχθέντος, μια σύντομη εισαγωγή (15 δευτερόλεπτα ή λιγότερο) που συνοψίζει το περιεχόμενο του καναλιού σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την επωνυμία σας και του περιεχομένου σας.

4. Προωθήστε το YouTube κανάλι σας

Καθώς αρχίζετε να δημοσιεύετε περιεχόμενο τακτικά, είναι σημαντικό να συγχρονίζετε τις κυκλοφορίες σας με δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων. Αυτό είναι κρίσιμο για δύο λόγους. Πρώτον, η πρόσθετη προσέγγιση χρηστών που λαμβάνετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να ενισχύσει το κανάλι σας, ώστε να αρχίσει να προσελκύεται με άλλους χρήστες του YouTube.

Μία τέτοια λύση είναι και η ιστοσελίδα μας με Gaming Videos που παρουσιάζει Έλληνες δημιουργούς με πετυχημένα YouTube gaming channels.

Η υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους σας βοηθά επίσης! Δεύτερον, καθώς το κανάλι σας μεγαλώνει, είναι σημαντικό να επεκτείνετε το περιεχόμενο και την επικοινωνία σας σε άλλα κανάλια σε περίπτωση που το χειρότερο συμβεί – το κανάλι σας τεθεί σε αναστολή.

Τώρα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί, αλλά γιατί το YouTube θα αναστείλει το κανάλι σας, ρωτάτε; Το YouTube μπορεί να αναστείλει κανάλια για διάφορους λόγους, όπως παραβίαση των οδηγιών, των όρων υπηρεσίας ή των πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν το κανάλι σας έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή, η παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει να πείτε στους συνδρομητές σας τι συνέβη και πότε περιμένετε ότι το κανάλι σας θα λειτουργήσει ξανά.

5. Ελέγξτε τι λειτουργεί (έχει να κάνει με τα σχόλια και τους αριθμούς)

Μόλις δημιουργηθεί το κανάλι σας και αρχίσετε να δημοσιεύετε περιεχόμενο τακτικά, πιθανότατα θα δείτε μια σταθερή αύξηση των συνδρομητών. Για να βοηθήσετε το YouTube gaming channel σας να αναπτυχθεί, συνηθίστε να ελέγχετε τι αρέσει ή δεν αρέσει στο κοινό σας. Μπορείτε να μάθετε πολλά απλά αναλύοντας τον αριθμό των προβολών και των επισημάνσεων που τους αρέσουν.

Το YouTube παρέχει επίσης ένα εργαλείο ανάλυσης για να προωθήσει τις πληροφορίες σας. Με τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube, μπορείτε να δείτε τη γεωγραφική θέση των θεατών σας, καθώς και τη στιγμή που παρακολούθησαν τα βίντεό σας στο YouTube. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πότε θα δημοσιεύσετε μελλοντικό περιεχόμενο βίντεο για να λάβετε τον μέγιστο αριθμό προβολών.

Μια άλλη σημαντική μέτρηση που μπορεί να παρακολουθείται μέσω του YouTube analytics είναι η διάρκεια του χρόνου προβολής. Τα βίντεο YouTube έχουν το υψηλότερο ποσοστό πτώσης εντός των πρώτων 15 δευτερολέπτων. Εάν παρατηρείτε ότι οι θεατές σας βγάζουν τακτικά το βίντεό σας μέσα στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα, τότε σκεφτείτε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα.

Ίσως η εισαγωγή σας είναι πολύ μεγάλη ή δεν είναι προσαρμοσμένη στις προσδοκίες των θεατών σας. Ή ίσως η μικρογραφία, ο τίτλος ή η περιγραφή σας δίνουν στους θεατές την εντύπωση ότι το κανάλι σας αφορά κάτι άλλο. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, μην ξεχνάτε ότι τα σχόλια των χρηστών είναι ο καλύτερος πόρος σας. Ρωτήστε το κοινό σας τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει για τα βίντεό σας στο YouTube.

Είναι πάντα καλή ιδέα να αλληλεπιδράτε με την κοινότητα καναλιών YouTube, όχι μόνο για τη βελτίωση του μελλοντικού περιεχομένου, αλλά και για να κάνετε τους θεατές σας να αισθάνονται ότι συμπεριλαμβάνονται. Επίσης, δεν είναι κακή ιδέα να συνηθίζετε να αφιερώνετε περίπου μία ώρα για να απαντάτε στα σχόλια των ατόμων μετά την κυκλοφορία κάθε νέου βίντεο παιχνιδιού YouTube.

Αφού ξεκινήσετε το κανάλι σας και ελέγξετε το περιεχόμενό σας, το επόμενο βήμα είναι να επαναλάβετε αυτό που έχετε κάνει και να παραμείνετε συνεπείς. Καθώς συνεχίζετε να δημοσιεύετε, ενδέχεται να είστε ανυπόμονοι με την ανάπτυξη του καναλιού σας.

Ένα πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι να αυξήσετε τις προβολές βίντεο με τις διαφημίσεις YouTube. Αν και αυτό δεν θα σας δώσει άμεσα περισσότερους συνδρομητές, ο αλγόριθμος του YouTube θα παρατηρήσει την αύξηση των προβολών και με τη σειρά του, είναι πιο πιθανό να προτείνει το βίντεό σας σε χρήστες σε αυτήν τη θέση. Οι θεατές θα βλέπουν επίσης μεγαλύτερο αριθμό προβολών για το βίντεό σας και θα έχουν την τάση να το παρακολουθούν.

6. Ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα με ένα YouTube gaming channel

Καθώς συνεχίζετε να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε περιεχόμενο, περισσότερα άτομα θα ακούσουν για το κανάλι σας, οδηγώντας τελικά σε περισσότερους συνδρομητές. Μόλις φτάσετε τους 1.000 συνδρομητές, δικαιούστε να λάβετε μέρος στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε διαφημίσεις στα βίντεό σας. Από εκεί, ο ουρανός είναι το όριο! Μερικοί από τους μεγαλύτερους παίκτες του YouTube ξεκίνησαν το YouTube gaming channel τους χωρίς ποτέ να σκοπεύουν να ζήσουν από αυτό. Απλώς είχαν τη διασκέδαση να το κάνουν. Και στο τέλος της ημέρας, αυτό κάνει το όνειρο του παίκτη να πληρώνεται για να παίζει τόσο ελκυστικό.

πηγή: gamingvideos.gr