Featured

Έκκληση του δημάρχου Νέας Προποντίδας για αυστηρή τήρηση των μέτρων

By admin

February 05, 2021

Έκκληση του δημάρχου Νέας Προποντίδας κου. Εμμανουηλ Καρρά για αυστηρή τήρηση των μέτρων, επισημαίνοντας ότι “δεν είναι θέμα πίστης και πεποιθήσεων. Είναι θέμα δημόσιας υγείας, είναι θέμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο”.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Νέας Προποντίδας είναι ο πιο επιβαρυμένος δήμος της Χαλκιδικής αυτές τις μέρες σε αριθμό κρουσμάτων covid-19. Επίσης, τα περισσότερα κλειστά σχολειά (η τμηματα σχολειων)της Χαλκιδικής βρίσκονται στον δήμο Νέας Προποντίδας (6 από τα 13 σε όλη τη Χαλκιδική).

Αναλυτικά, το μήνυμα του δημάρχου:

“Αγαπητές μου συνδημότισσες, αγαπητοί μου συνδημότες,

σας απευθύνω για ακόμη φορά έκκληση αυστηρής τήρησης των μέτρων με σοβαρότητα και προσήλωση. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να περιορίσουμε, όσο γίνεται περισσότερο τα κρούσματα, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, τα θύματα. Δυστυχώς, ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις.

Δεν είναι θέμα πίστης και πεποιθήσεων. Είναι θέμα δημόσιας υγείας, είναι θέμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Στόχος όλων μας: η ατομική προστασία και η συλλογική ευθύνη.

Ο Δήμος μας και η Κοινωνική Υπηρεσία είναι εδώ, για να προσφέρει κάθε βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται. Ας μείνουμε ενωμένοι, για να βγούμε και νικητές.”