Τι μαγειρεύουν Πασχαλέρη, Τσούλης, Χολέβα και Ταμπακάκη;

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 11.00 η σειρά των online events “Every Day iSAFEstival” κλείνει με τον πιο… νόστιμο τρόπο και τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους! Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

«Και τρώμε εμείς καλά…και τα παιδιά μας καλύτερα!», με την Ειρήνη Πασχαλέρη

Έξυπνα tips για να τρώει σωστά όλη η οικογένεια
Λίγα λόγια για το event: Στη συζήτηση θα τονίσουμε την αξία της υγιεινής διατροφής στα παιδιά και στους ενήλικες, θα επισημάνουμε ποιες τροφές πρέπει να υπάρχουν στην καθημερινότητα των παιδιών για σωστή ανάπτυξη, θα μοιραστούμε εύκολα νόστιμα και υγιεινά σνακ για εμάς και το παιδί μας. Επιπλέον, θα δώσουμε λύσεις για παιδιά που είναι «δύσκολα» στο φαγητό, ενώ θα προτείνουμε υγιεινές συνταγές για το οικογενειακό τραπέζι.

“Healthy snacks by Chef Giorgos Tsoulis”

Ο Chef Γιώργος Τσούλης μας μαθαίνει να φτιάχνουμε πεντανόστιμα & υγιεινά σνακ!
Λίγα λόγια για το event: Ο Chef Γιώργος Τσούλης, θα μας δείξει σε ένα mini live cooking session κάποιες από τις πιο νόστιμες και υγιεινές συνταγές του για κολατσιό που μπορούν να να πάρουν μαζί τους τα παιδιά στο σχολείο, αλλά και οι μεγάλοι στη δουλειά τους!

«Η Χώρα των λαχανικών κάνει την υγιεινή διατροφή… παιχνιδάκι», με τη Μαρία Χολέβα

Λίγα λόγια για το event: Με αφορμή το βιβλίο της «Στη Χώρα των Λαχανικών», η Μαρία Χολέβα θα μας δείξει πώς η υγιεινή διατροφή των παιδιών μπορεί να γίνει παιχνιδάκι!

«Live cooking for all», με τη Μάγκυ Ταμπακάκη

Λίγα λόγια για το event: Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη μαγειρεύει μία παραδοσιακή συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι που μπορούν να ετοιμάσουν όλοι οι γονείς μαζί με τα παιδιά!

Info

Το event απευθύνεται σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας:

Κλείστε θέση εντελώς δωρεάν εδώ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλα τα events εδώ.

Exit mobile version