Featured

Ισχυρός Αριστοτέλης: Άκυρες οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Αυγούστου και Σεπτεμβρίου

By admin

October 13, 2020

H δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Ισχυρός Αριστοτέλης” καταγγέλλει ότι όλες οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του δήμου Αριστοτέλη είναι άκυρες, λόγω έλλειψης επιθυμητού αριθμού συμμετεχόντων.

Τα μέλη του ΔΣ του Ισχυρού Αριστοτέλη απείχαν όπως είχαν γραπτώς προειδοποιήσει από τις εν λόγω συνεδριάσεις (δείτε εδώ).

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου:

“Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη για μία ακόμη φορά έδειξε την ανικανότητα και την ανοργανωσιά της, αφού έκανε -απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης- δύο συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου, παίρνοντας άκυρες αποφάσεις, μη έχοντας τον επιθυμητό αριθμό συμμετεχόντων.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει απαξιώσει εντελώς το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν έλαβε υπόψιν της ούτε το εσωτερικό σημείωμα της 26/8/20, ούτε το δελτίο τύπου της 27/9/20 της παράταξης ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και προτίμησε να κάνει “διά περιφοράς” δύο ΑΚΥΡΕΣ συνεδριάσεις.

Τα μέλη του ΔΣ του Ισχυρού Αριστοτέλη απείχαν όπως είχαν γραπτώς προειδοποιήσει από τις εν λόγω συνεδριάσεις ως αποτέλεσμα των μεθοδεύσεων και της αλαζονικής συμπεριφοράς απέναντί τους της Δημοτικής Αρχής.

Τους αφήνουμε λοιπόν στην κρίση των δημοτών μας και όσων πλήχθηκαν από την μη εγκυρότητα των αποφάσεων που πάρθηκαν Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Δύο ακόμη χαμένοι μήνες για τον δήμο μας, με χαμένες προθεσμίες και στάσιμα έργα.

Ας προσέχανε …”