Κοινωνία

KIDOT: Μπορούμε να συνδυάσουμε καριέρα και οικογένεια;

By admin

October 08, 2020

Το Every day iSAFEstival ξεκινά δυναμικά την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου! Στις 18.00 συναντάμε online την Πηνελόπη Θεοδωρακάκου και συζητάμε για το πώς μπορούμε να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής μας ζωής.

Λίγα λόγια για το Event

Τι σημαίνει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για την καθεμιά και τον καθένα από εμάς; Γιατί χρειάζεται να επενδύσουμε στην εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και τι συμβαίνει όταν δεν το κάνουμε; Υπάρχει άραγε μαγική συνταγή που, όταν τη βρούμε, κρατάει για πάντα;

Tι ρόλο παίζει η τεχνολογία σε όλα αυτά; Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε σε σχέση με την εναρμόνιση της επαγγελματικής – προσωπικής μας ζωής, που θέλουμε να βρεθούμε, πως θα το πετύχουμε και πως θα μάθουμε να αξιολογούμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας τι λειτουργεί και τι δε λειτουργεί, ώστε να μπορούμε να το αλλάξουμε.

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

H Πηνελόπη Θεοδωρακάκου είναι συνιδρύτρια του οργανισμού Women On Top και πιστοποιημένη Personal and Business Coach. Σπούδασε Media Studies στο University of Sussex με μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία & τις Δημόσιες Σχέσεις στο University of Westminster στο Λονδίνο, ενώ για 15 χρόνια εργάστηκε στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Πλέον, μέσα από τις δράσεις του οργανισμού Women On Top αλλά και μέσα από τη δραστηριοποίησή της ως coach, εστιάζει τις προσπάθειές της στην προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων, σχεδιάζει και υλοποιεί σεμινάρια για, μεταξύ άλλων, την καλλιέργεια και ανάπτυξη ψυχο-κοινωνικών δεξιοτήτων, επαγγελματικού προσανατολισμού, συμφιλίωσης επαγγελματικής-προσωπικής ζωής, διαχείρισης χρόνου και προτεραιοτήτων, υποστηρίζοντας άτομα, ομάδες και οργανισμούς. Παράλληλα, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό, την οργάνωση και τον συντονισμό ενεργειών του δικτύου Mentorkids.

Info

H συζήτηση απευθύνεται σε ενήλικες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας.

Κλείστε θέση εντελώς δωρεάν εδώ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και όλα τα events εδώ