Κοινωνία

KIDOT Festival online!

By admin

October 08, 2020

Φέτος, λόγω συνθηκών, ήταν απαραίτητο να μην σας συναντήσουμε offline, καθώς η ασφάλεια και η υγεία μικρών και μεγάλων είναι προτεραιότητα όλων μας. Αφού, λοιπόν, δεν μπορούμε -τουλάχιστον άμεσα- να σας προσφέρουμε την KIDOT εμπειρία offline, ενισχύουμε καθημερινά την online μας παρουσία μέσω του online περιοδικού KIDOTmou και τώρα σας παρουσιάζουμε το νέο μας πρότζεκτ!

KIDOT Festival… online!

Το αγαπημένο σας πολυθεματικό και εκπαιδευτικό φεστιβάλ με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια αυτή τη φορά γίνεται η έμπνευση για μία σειρά online events! Οι πέντε βασικές κατηγορίες του KIDOT Festival (Workshop, Side Event, Food Area, Market, Talk) γίνονται η αφορμή για πέντε live συναντήσεις ψυχαγωγίας, έκφρασης, συζήτησης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί, αλλά και την οικογένεια!

The concept: “Every day is a festival”

Κάθε μέρα είναι μία γιορτή, διότι κάθε μέρα είναι μία νέα ευκαιρία να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο ενημερωμένοι, πιο ενωμένοι και κατ’ επέκταση πιο ευτυχισμένοι. Τo σύνθημα “Every day is a festival” γίνεται στάση ζωής και όλοι μαζί για πέντε ημέρες βάζουμε ως στόχο να την υιοθετήσουμε!

5 ημέρες, 5 μοναδικές εμπειρίες!

Από Τετάρτη 14 έως Κυριακή 18 Οκτωβρίου, συναντιόμαστε live online και συζητάμε εκλεκτούς καλεσμένους! Πηνελόπη Θεοδωρακάκου, Στέλλα Κάσδαγλη, Τιμολέων Τιραμόλας, Ισιδώρα Λιάκου, Ειρήνη Πασχαλέρη, Γιώργος Τσούλης, Μαρία Χολέβα και Μάγκυ Ταμπακάκη, έχουν ετοιμάσει πολλές online εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τα events εδώ

Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα ή και περισσότερα event εντελώς δωρεάν! Απαιτείται προεγγραφή, καθώς θα υπάρχει limited αριθμός συμμετεχόντων.

Κλείστε θέση εντελώς δωρεάν εδώ