Sithonia Mini Marathon // Run for Nektarios – συμβολικός αγώνας στις 20.09.2020

Το Sithonia Mini Marathon – Run For Nektarios, δρομικός φιλανθρωπικός αγώνας με αποστολή την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού του μικρού Νεκτάριου Ψηλογιάννη, ο οποίος πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης.

Με έμπνευση την μεταφορά του μηνύματος του αθλητισμού που αποτελεί την ουσία όλων των Μαραθωνίων, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε το «Run For Nektarios» να πραγματοποιηθεί συμβολικά στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, χωρίς ανοιχτή συμμετοχή αθλητών και χωρίς κοινό για την προστασία όλων.

Η ανακοίνωση της της Οργανωτικής Επιτροπής του Sithonia Mini Marathon // Run for Nektarios:

“Λένε ότι ένας τόπος είναι οι άνθρωποί του. Ίσως για πρώτη φορά οι άνθρωποι μας στήριξαν καθολικά και με τέτοια ένταση ένα γεγονός στον τόπο τους. Το Sithonia Mini Marathon // Run For Nektarios στηρίχθηκε από δημότες, δήμο, εκκλησία, κοινότητα, σχολεία, συλλόγους, επιχειρήσεις και αρχές. Πάνω από 200 οικοδεσπότες θα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην μεγάλη γιορτή για τον Νεκτάριο.
Με το ξέσπασμα της πανδημίας το ενδιαφέρον για τον αγώνα αντί να μειωθεί έπαιρνε μεγαλύτερη δυναμική. Έτσι φθάσαμε στον συμβολικό αγώνα στις 20.09.2020. Αυτά είναι τα αντανακλαστικά μιας τοπικής κοινωνίας για να προστατεύσει ένα αδύναμο μέλος της. Έτσι αντιδρούν οι υγιείς κοινωνίες.
Σας ευχαριστούμε!”

Exit mobile version