Featured

Αγιασμός θεμελίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ

By admin

September 07, 2020

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Ν. Μουδανιών, ο Πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (ΠΟΜ) σας προσκαλούν στον Αγιασμό Θεμελίωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11. 00 (Ν. Μουδανιά, Λεωφόρος Ελευθερίας).

Υπενθυμίζεται ότι το γυμναστήριο θα κατασκευαστεί στο υπ’ αριθμ. 22 οικοδομικό τετράγωνο (περιοχή ΑΛΜΥΡΑ) και θα έχει δομημένη επιφάνεια συνολικού εμβαδού 993,05τ.μ. Θα αποτελείται από ένα ένα ενιαίο κτίριο που νοητά μπορεί να χωρισθεί σε τρεις ενότητες: τον αγωνιστικό χώρο, τον χώρο των αποδυτηρίων – wc και τον χώρο των βοηθητικών υπηρεσιών (αποθήκη, λεβητοστάσιο).

Πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες, τόσο των αθλητών του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών (Π.Ο.Μ.), όσο και των υπόλοιπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της τοπικής κοινωνίας, καθώς θα έχει πολυδιάστατο χαρακτήρα. Προβλέπεται να φιλοξενεί χρήσεις που θα έχουν τόσο αθλητικό (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, γυμναστική κ.α.), όσο και πολιτιστικό ( εκδηλώσεις συλλόγων παραδοσιακών χορών, ομιλίες κ.α.) περιεχόμενο.