φώτο αρχείου

Featured

Ενημέρωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μάμα για τους εργάτες γης

By admin

August 28, 2020

Ενημέρωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Μάμα για όλα τα μέλη και τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα του Νομού Χαλκιδικής.

“Σύμφωνα και με τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από το Υπουργείο αναφορικά με το άρθρο 42 με τίτλο «Μετάκληση πολίτη τρίτης χώρας για απασχόληση σε αγροτικές εργασίες» της ΠΝΠ 01/2020 (ΦΕΚ Α’ 90/01-05-2020), δεν τίθεται πλέον κανένας αριθμητικός περιορισμός για την πρόσκληση αλλοδαπών μετακλητών εργατών γης καθώς και αναλογία απασχόλησής τους ανά στρέμμα.

Ως εκ τούτου πρέπει άμεσα να σπεύσουν στην συμπλήρωση και στην κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, προς την Αποκεντρωμένη Διεύθυνση στον Πολύγυρο, προκειμένου να ολοκληρώσουν έγκαιρα την απαιτούμενη διαδικασία για την πρόσκληση αλλοδαπών εργατών γης.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς που ήταν αρωγοί στην προσπάθειά μας όλες αυτές τις σαράντα ημέρες, προσφέροντας ο καθένας την πολύτιμη βοήθειά του. Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά τους την κα Κατερίνα Ζωγράφου και τον κ Γιάννη Κουφίδη ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης, καθώς στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και συμμερίστηκε την αγωνία μας.”