Απομακρύνονται διαφημιστικά από τις κολώνες του Πευκοχωρίου (φώτο)

Όπως αναφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πευκοχωρίου ενέργειες έγιναν από το Τοπικό Συμβούλιο και θα γίνονται για την απομάκρυνση οποιουδήποτε διαφημιστικού, είτε αφορά αφισοκόλληση είτε αφορά φυλλάδια που μοιράζονται στο δρόμο.

“Μετά την δημοσίευση αυτή δεν θα γίνεται απλά απομάκρυνση αλλά θα κινούνται και οι νόμιμες διαδικασίες καθόσον αυτοί οι τρόποι διαφήμισης είναι παράνομοι.”

Τέτοιες καταστασεις αντιμετωπίστηκαν και πριν έναν μήνα περίπου στο Πευκοχώρι που το χωριό γέμισε με διαφημιστικά φυλλάδια, δημιουργώντας αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων.

Όπως ανέφερε τότε η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πευκοχωρίου, η περιοχή ήταν γεμάτη φυλλάδια σε δρόμους και παρμπρίζ, προειδοποιώντας μάλιστα πως αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα κινηθούν νομικά ώστε να επιβληθούν πρόστιμα.

Η ανακοίνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πευκοχωρίου ήταν η εξής:

Η πρωινή εικόνα του χωριου σήμερα με όλα τα παρμπρίζ γεμάτα διαφημιστικά φυλλάδια δεν έχει προηγούμενο.

Επιδιώκουμε να έχουμε παραπάνω οδοκαθαριστές για να είναι καθαροί οι δρόμοι και αντ αυτού τριγυρνούν με καλάθια γεμάτα φυλλάδια που σκουπίζουν γιατί όσα είναι στα αυτοκίνητα απλώς τσαλακώνονται και πετιούνται στο δρόμο.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ.

ΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Exit mobile version