Τοποθέτηση ειδικού κατασκευασμένου isobox στο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο του Δήμου Νέας Προποντίδας

Επιτόπια επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο του Δήμου Νέας Προποντίδας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, κ. Καρράς, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κα. Εμμανουηλίδου Αθανασία και τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ελευθερούδη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναγκαία τοποθέτηση, ενός ειδικά κατασκευασμένου isobox, καθώς το μαθητικό δυναμικό του εκπαιδευτηρίου έχει αυξηθεί σε σχέση με παλαιότερες χρονιές. Έτσι, θα καλυφτούν οι διδακτικές ανάγκες των μαθητών και θα διευκολυνθεί το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

«Η επίλυση του θέματος που προέκυψε αναφορικά με την έλλειψη χώρου για τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Νέας Προποντίδας, είναι για εμάς άμεση προτεραιότητα. Εκτιμούμε πως οι εργασίες που απαιτούνται για την τοποθέτηση της προκατ αίθουσας, θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ωστόσο η λύση αυτή είναι προσωρινή, καθώς το έργο «Κατασκευή Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου του Δήμου Νέας Προποντίδας» βρίσκεται σε διαδικασία σύναψης σύμβασης, και η οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί», ανέφερε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Καρράς.

Exit mobile version