Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κατασκήνωση με τα δύο κρούσματα κορωνοϊού στη Χαλκιδική

Σε έλεγχο με μοριακό τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν όλοι οι κατασκηνωτές της κατασκήνωσης στην Χαλκιδική όπου την περασμένη εβδομάδα είχε εντοπιστεί 15χρονη θετική στην Covid-19 σύμφωνα με ανάρτηση της κατασκήνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήδη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην κατασκήνωση και συζητά με τους υπευθύνους της προκειμένου να αρχίσει ο έλεγχος των περίπου 600 παιδιών που φιλοξενούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλημέρα σας. Αναγνωρίζοντας την κοινή μας αγωνία ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τους αρμόδιους φορείς και αποφασίστηκε σήμερα να προχωρήσουμε σε έλεγχο με μοριακό τεστ των κατασκηνωτών μας. Σας έχει σταλεί και σχετικό μήνυμα στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει στο πλαίσιο της άμεσης ενημέρωσής σας και της αμφίδρομης επικοινωνίας μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο, η απόφαση για την ιχνηλάτηση του παιδιού σας δε σας βρίσκει σύμφωνους μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρχηγείο της κατασκήνωσής μας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη”.

Υπενθυμίζουμε ότι την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κατασκήνωσης, Πάνος Σκούρας.

Σκοπός της παύσης της λειτουργίας είναι η απολύμανση των χώρων της κατασκήνωσης και η διενέργεια τεστ κορωνοϊού στο σύνολο του μόνιμου προσωπικού.

Η διακοπή της λειτουργίας θα ισχύσει από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου.

Exit mobile version