Καλλιμάνης: Επανερχόμαστε δυστυχώς για άλλη μια φορά

Θέματα που έχουν τεθεί επανειλημμένα από τη “Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου” και δεν έχουν βρει λύση, εκθέτει ακόμα μιά φορά σε ανακοίνωση του ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πολυγύρου, κ. Γιώργος Καλλιμάνης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Ιούλιος 2020, εν μέσω μιας δύσκολης Τουριστικής περιόδου:

Έργο Ροδιάς: Εδώ και μήνες έθεσα στους αρμοδίους την ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης του πριν την έναρξη της θερινής περιόδου. Το έργο προχωράει με αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να έχουμε μια πολύ άσχημη εικόνα που δεν ταιριάζει στην τουριστική Μεταμόρφωση, Ιούλιο μήνα και προβλήματα στην κυκλοφορία των κατοίκων, των εργαζομένων και των επισκεπτών στον παραλιακό δρόμο της Μεταμόρφωσης, όπου κινούνται Πεζοί, Ε.Ι.Χ., Φορτηγάκια, Αγροτικά Μηχανήματα, Φορτηγά Προμηθευτών, Τουριστικά Λεωφορεία κλπ. Πρέπει άμεσα να κλείσει η παρούσα φάση του έργου και να αποδωθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία κατά τη θερινή περίοδο.

Ξύλινη Περίφραξη Παραλιακού Μετώπου: Εξακολουθεί να παραμένει σαπισμένη και γκρεμισμένη, ένα ερείπιο στο ομορφότερο σημείο του χωριού μας. Η αποκατάσταση της αφορά τόσο την ασφάλεια των επισκεπτών όσο και την αισθητική βελτίωση της εικόνας του κεντρικού πάρκου της Μεταμόρφωσης και του παραλιακού μετώπου. Είναι ανάγκη για αποκατάσταση της άμεσα.

Διάθεση Υγρών Αποβλήτων (Βοθρολυμάτων): Ενώ συζητήθηκε πολλές φορές και με ερωτήσεις μου τέθηκε σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ακόμη δοθεί σαφής και οριστική απάντηση για τη διαχείριση τους.

Αποχέτευση και Βόθρος Δημοτικού Σχολείου: Οι σχολικές καλοκαιρινές διακοπές είναι ευκαιρία για την υλοποίηση του έργου που είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο για τη λειτουργία του ζωντανού αυτού κυττάρου του χωριού, που από χρόνια λειτουργεί στην ουσία χωρίς τουαλέτες για τα παιδιά μας!!!

Τα θέματα αυτά έχουν επανειλημμένα τεθεί από τη “Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου” σε όλα τα επίπεδα.Επιτέλους, Ενέργειες για την επίλυση τους. Αναμένουμε…

Exit mobile version