Featured

Συνάντηση Απ. Πάνα με το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού

By admin

June 23, 2020

Συνάντηση με το «Σωματείο Επαγγελματιών της Ιερισσού» πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που παρατηρούνται στην περιοχή.

Ειδικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις εξαιτίας του lockdown, που τις ανάγκασε, να επαπροσδιορίσουν τη στάση τους και την εμπορική τους δραστηριότητα στο διάστημα των τελευταίων δύο μηνών. Επιπλέον, τονίστηκαν και τα προβλήματα που έχουν προκύψει και στην τουριστική κίνηση του τόπου.

Παράλληλα ο Βουλευτής ενημέρωσε για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις που αφορούν την περιοχή και συγκεκριμένα τις Ερωτήσεις που κατέθεσε για την παράταση της λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Ιερισσού, την καθυστέρηση λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Αριστοτέλη της Ιερισσού καθώς και την Αναφορά που σχετίζεται με το αίτημα για άμεση στελέχωση του Περιφερειακού Πολυδύναμου Αγροτικού Ιατρείου Ιερισσού.

Ο κ. Πάνας επισημαίνει : « Η περιοχή της Ιερισσού έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης γεγονός που το επιτρέπει η γεωμορφολογία της. Χωροταξιακά βρίσκεται στην «προ του Άθω» περιοχή, μετρώντας ένα μεγάλο αριθμό τουριστών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ιδιαίτερη στήριξη πρέπει να δοθεί στους επαγγελματίες της περιοχής, προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία με τελικό στόχο την επάνοδό τους στην κανονικότητα. Θα σταθώ αρωγός σε κάθε προσπάθεια συνεργασίας για την ευημερία του τόπου αλλά και κοινοβουλευτικά θα συνεχίσω να παρεμβαίνω για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής».