Featured

Το Fortnite Chapter 2 Season 3 έφτασε. Όλες οι μεγάλες αλλαγές.

By admin

June 19, 2020

Από το νερό έως τα όπλα, εδώ είναι όλες οι αλλαγές στο Fortnite Chapter 2 Season 3

Οι αλλαγές της Season 3 στο κεφάλαιο 2 του Fortnite είναι μεγάλες. Ο χάρτης είναι σχεδόν μη αναγνωρίσιμος, υπάρχουν νέες προκλήσεις, νέα όπλα και πολλά άλλα. Το αποτυχημένο πείραμα συσκευής από το τέλος της εκδήλωσης της τελευταίας σεζόν πλημμύρισε τον χάρτη, αφήνοντας τον μισό κάτω από το νερό και, ως αποτέλεσμα, υπάρχουν νέα σημεία ενδιαφέροντος, ρουφήχτρες, καρχαρίες, Aquaman και πολλά άλλα. Οι αλλαγές όπλων και τα νέα NPC Marauder για να πολεμήσετε είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν οι 7 μεγαλύτερες αλλαγές στο Fortnite που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Ο νέος χάρτης Fortnite είναι πλημμυρισμένος

Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στον χάρτη. Τώρα είναι ΓΕΜΑΤΟΣ νερό. Οι παλιές τοποθεσίες όπως το Frenzy Farm και το Pleasant Park έχουν επανασχεδιαστεί και διαθέτουν σπίτια πάνω σε φουσκωτά και υπάρχουν νέες τοποθεσίες για να ανακαλύψετε όπως το The Fortilla, όπου θα βρείτε ένα από τα νέα θησαυροφυλάκια στο νησί, περισσότερα σε αυτά λίγο.

2. Υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο Battlepass με νέες ανταμοιβές.

Με κάθε σεζόν έρχεται ένα νέο Battlepass και αυτό δεν έχει αλλάξει. Με τη σεζόν 3 να έχει θέμα το νερό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Aquaman είναι πλέον μέρος του σύμπαντος του Fortnite. Όπως με το Deadpool την περασμένη σεζόν έρχεται με το δικό του σύνολο challenges που θα ξεκλειδώσει με την πάροδο του χρόνου και η ολοκλήρωσή τους θα σας δώσει διαφορετικά στυλ. Το υπόλοιπο του Battlepass είναι κατάλληλο με θέμα το νερό και περιέχει ανεμόπτερα, ομπρέλες και emoticon. Ω και τον Κιτ. Ο Kit είναι ο νέος καλύτερος φίλος μας.

3. Οι καρχαρίες και οι ρουφήχτρες είναι ένας νέος τρόπος να ταξιδέψετε πάνω στον υδατώδη χάρτη

Δεδομένου όλου του νερού που βρίσκεται γύρω του, δεν αποτελεί έκπληξη να δούμε την άφιξη των καρχαριών στο νησί Fortnite. Αυτά τα τεράστια θηρία περιφέρονται στα νερά, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πολύ καιρό για μια περιστασιακή βουτιά, αν και μπορείτε να τα καβαλήσετε με ένα καλάμι ψαρέματος και να τα χρησιμοποιήσετε για να σας τραβήξουν με θαλάσσια σκι. Όταν δεν ενεργούν σαν αυτοκίνητα με πτερύγια, μπορούν να καταστρέψουν δομές και ακόμη και να φτάσουν στην ξηρά, επομένως προσέξτε την πλάτη σας σε μικρά νησιά. Μπορούν να σκοτωθούν και να ρίξουν ένα όπλο. Επίσης, μαζί με τους καρχαρίες στο νερό είναι οι ρουφήχτρες. Μπορούν να βρεθούν σε όλο το νησί και το κολύμπι πάνω από ένα θα σας εκτοξεύσει στον αέρα και θα σας επιτρέψει να ανοίξετε τα ανεμόπτερα σας.

4. Οι Marauders είναι νέοι NPC που περιπλανιούνται στον χάρτη και ρίχνουν υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού όταν τους κερδίζεις

Οι Marauders λειτουργούν πολύ σαν τους henchmen από την περασμένη σεζόν, αλλά είναι πολύ πιο κινητοί, τηλεμεταφέρονται γύρω από τον χάρτη για να προκαλέσουν προβλήματα αντί να περιπολούν βάσεις. Όπως οι henchmen, οι οποίοι περιπολούν ακόμα τις βάσεις που δεν έχουν βυθιστεί, ρίχνουν χρήσιμα λάφυρα. Κερδίστε τον Heavy Marauder για παράδειγμα και θα λάβετε ένα Epic RPG. Ωστόσο, είναι αρκετά δυνατοί και εμφανίζονται σε μικρές ομάδες χωρίς προειδοποίηση, οπότε προσέξτε – αν εμφανιστούν ενώ αντιμετωπίζετε έναν παίκτη, τα πράγματα μπορούν να γίνουν γρήγορα δύσκολα.

5. Υπάρχουν νέα θησαυροφυλάκια και αφεντικά

Τώρα που το νησί έχει αλλάξει, κάποια από τα αφεντικά και τα θησαυροφυλάκια από την περασμένη σεζόν έχουν αντικατασταθεί. Έτσι, εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα μυθικά όπλα στην σεζόν 3, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτές τις τοποθεσίες

6. Υπάρχουν νέα όπλα για να παίξετε και πράγματα μέσα και έξω από το vault

Η μεγάλη νέα αλλαγή στη σεζόν 3 είναι το Charge Shotgun που αντικαθιστά την Pump. Το P90 επιστρέφει επίσης για να σας δώσει μια εναλλακτική επιλογή κοντινής απόστασης. Υπάρχει ένα νέο Flare Gun και Firefly Jar με δυνατότητα ρίψης, για να προσθέσετε κάποιο χάος με βάση τη φωτιά στον νέο υδατώδη χάρτη. Ενώ τα όπλα κυνηγιού και τα τουφέκια βολών δράσης επιστρέφουν από το vault για να σας δώσουν μερικές επιλογές μακρινής εμβέλειας στα κύματα. Υπάρχουν μερικά καινούργια μυθικά όπλα, όπως τα Ocean Burst Assault Rifle, Jule’s Glider Gun, Kit Shockwave Grenade Launcher και Kit’s Charge Shotgun, και Ocean’s Bottomless Chug Jug, το οποίο ξαναγεμίζει μετά από μια επαναφόρτιση, ώστε να μην πεθάνεις ποτέ από δίψα. Κυριολεκτικά.

7. Αυτοκίνητα και φορτηγά βρίσκονται στο δρόμο

Τα επίγεια οχήματα εμφανίζονται έντονα στο τρέιλερ για την σεζόν 3, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή, δεν είναι στο παιχνίδι. Η αφήγηση του τρέιλερ του battlepass εξηγεί ότι “μέχρι το τέλος της σεζόν, θα υπάρχουν νέοι τρόποι για να μετακινηθείτε”, παρουσιάζοντας δύο οχήματα – ένα σπορ αυτοκίνητο και ένα φορτηγό – σε ένα κυνήγι υψηλής ταχύτητας. Αυτήν τη στιγμή όμως, ο μισός χάρτης είναι πλημμυρισμένος, οπότε αν δεν είναι αμφίβια, δεν θα ήταν πολύ χρήσιμα. Είναι μια παρόμοια ιστορία με τα ελικόπτερα την περασμένη σεζόν που ήταν στο τρέιλερ, αλλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να εμφανιστούν στο κύριο παιχνίδι. κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και αναμφίβολα θα είστε σύντομα πίσω από ένα τιμόνι.

8. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ανεμόπτερο με το Build-a-brella

Αυτή τη σεζόν έχει να κάνει με το νέο ανεμόπτερο σας με τη νέα επιλογή Build-a-brella. Μοιάζει πολύ με τη Maya στη σεζόν 2 υπάρχει μια σειρά επιλογών για ξεκλείδωμα καθώς η σεζόν 3 προχωράει που θα σας επιτρέψει να φτιάξετε τη δική σας προσωπική ομπρέλα. Εκτός από τα βασικά στοιχεία όπως το χρώμα, θα μπορείτε να αλλάζετε κάθε πτυχή του σχεδιασμού της ομπρέλας, όπως το άνω μέρος, ο άξονας, ο θόλος, το κάτω καπάκι και το χρώμα του μονοπατιού. Τα φυσικά στοιχεία ξεκλειδώνουν καθώς ανεβάζετε το battlepass σας και θα πρέπει να πατήσετε 95 αν ta θέλετε όλα ξεκλείδωτα. Ενώ τα χρώματα ξεκλειδώνουν μέσα από προκλήσεις που θα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε την παρουσιάση του Fortnite Chapter 2 Season3 από τον ανερχόμενο Χαλκιδικιώτη YouTuber, elStelios.