Featured

Νέα Μουδανιά: Ανοίγει για την καλοκαιρινή περίοδο το πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου

By admin

June 18, 2020

Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Νέας Προποντίδας, κ. Μανώλη Καρρά, στο Νέα Μουδανιά Blog, το πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου στα Νέα Μουδανιά θα λειτουργήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι εργασίες θα διακοπούν και το πάρκινγκ θα δοθεί στο κοινό για χρήση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2020, οπότε και θα κλείσει ξανά για να συνεχιστούν οι εργασίες.

Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή χρονοδιάγραμμα για το πότε θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, λόγω κολλημάτων που έχουν προκύψει.

Σε ερώτηση του Νέα Μουδανιά Blog, αν πιστεύει ότι το εν λόγω πάρκινγκ θα επαρκεί για τις ανάγκες των Νέων Μουδανιών, απάντησε ότι «αυτό υπάρχει και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σχεδιάζουμε επίσης επέκταση του πάρκινγκ του “SANDRO” δίπλα στην Μαρίνα Νέων Μουδανιών, ενώ θα δημιουργήσουμε έναν χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην αρχή της Τζαβούρα (πρώην ΒΕΚΑΜ) ώστε να αποσυμφορίσουμε το μεγάλο πάρκινγκ στο θέατρο.»

Θυμίζουμε ότι το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 2.510.000.00 ευρώ και αφορά στη διαμόρφωση υπαίθριου αστικού χώρου πρασίνου και χώρων αναψυχής- έργα ανάπλασης, στην κατασκευή χώρων στάθμευσης, στην τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, στη διαμόρφωση χώρων πρασίνου καθώς και στην κατασκευή συνοδών έργων υποδομής.

(φώτο αρχείου)