Featured

“Όχι” από την Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου για την μετακίνηση υπαλλήλου της Δ.Ε. Ορμύλιας

By admin

June 17, 2020

Έντονη αντίθεση της παράταξης “Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου” εξέφρασε σε ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πολυγύρου κ. Γιώργος Καλλιμάνης για άλλη μια μετακίνηση υπαλλήλου της Δ.Ε. Ορμύλιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση,

Η Δημοτική Ενότητα Ορμύλιας (Ορμύλια-Ψακούδια, Βατοπέδι και Μεταμόρφωση) αριθμεί περίπου 5.000 μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι τριπλασιάζονται κατά τη θερινή περίοδο λόγω της τουριστικής κίνησης και καθιστούν την περιοχή την πολυπληθέστερη του Δήμου μας.

Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει την ανάγκη για βελτίωση και ενίσχυση τόσο των υλικών – τεχνικών υποδομών όσο και του ανθρώπινου δυναμικού που ο Δήμος παρέχει για την εξυπηρέτηση των πολιτών, των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και των επισκεπτών μας, ώστε να βοηθήσει – όπως οφείλει – στην ανάπτυξη του τόπου.

Αντ’ αυτού παρατηρούμε μεγάλη υστέρηση, ελλείψεις και κακή διαχείριση των υλικών και ανθρώπινων πόρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών προβλημάτων. Με αφορμή λοιπόν τη σχεδιαζόμενη από τη Διοίκηση του Δήμου άλλης μίας μετακίνησης υπαλλήλου της Δημοτικής μας Ενότητας εκφράζουμε την έντονη αντίθεση μας και καλούμε τους διοικούντες να μην προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή που θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την Ορμύλια και τη Μεταμόρφωση. Δημοτικός Σύμβουλος Συνεργασίας Πολιτών Δήμου Πολυγύρου.