Κεντρική Μακεδονία

Στο ψυχιατρείο με εντολή εισαγγελέα η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά (βίντεο)

By admin

June 10, 2020

Την ακούσια νοσηλεία στο ψυχιατρικό νοσοκομείο της Σταυρούπολης της γυναίκας που επιτέθηκε με νερό στον Νίκο Χαρδαλιά διέταξε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με την δικηγόρο υπεράσπισης Ανθούλα Ανάσογλου.

«Το μέτρο του εγκλεισμού είναι απεχθές και για την ίδια και για τους γύρω της. Έχει και ένα ανήλικο παιδί, ας το σεβαστούνε άπαντες και να τελειώσει το θέμα με μια συγγνώμη» δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για εξύβριση προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Όπως είπε η κ. Ανάσογλου, η πελάτης δήλωσε πως θέλει να μιλήσει με τον πνευματικό της και να ηρεμήσει, ενώ ευελπιστούν πως με μια «συγνώμη» θα κλείσει η υπόθεση.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη και λόγω αναβολής που ζήτησε θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στις 12 Ιουνίου.

Η γνώστη πλέον παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση χθες το απόγευμα μπουγέλωσε τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά σε εστιατοριο στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Μέτα το συμβάν η Ιωάννα Κουσκούση οδηγήθηκε στο κρατητήριο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η Ιωάννα Κουσκούση προσποιήθηκε ότι ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί του και λίγο αργότερα έριξε νερό πάνω στον κ. Χαρδαλιά, μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα μελών της οικογένειάς τους αλλά και του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Με πληροφορίες από: makthes.gr