Κεντρική Μακεδονία

Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Αρνητικά τα πρώτα τεστ μετά από πάρτι φοιτήτριας

By admin

June 10, 2020

Αρνητικά είναι τα πρώτα τεστ που έγιναν στο πλαίσιο ιχνηλάτισης ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την φοιτήτρια η οποία διοργάνωσε πάρτι στη Θεσσαλονίκη και διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι αρνητικά, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την φοιτήτρια που ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση η φοιτήτρια κόρη γνωστής τραγουδίστριας και επιχειρηματία της πόλης νόσησε από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαΐου.

Η νεαρή έφτασε στη Θεσσαλονίκη την 1η Ιουνίου, ενώ το διάστημα 5 -20 Μαΐου είχε νοσήσει, με ελαφρά συμπτώματα, από κορωνοϊό.

Yπεβλήθη σε τέστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια έκανε και δεύτερο τεστ, αυτή την φορά μοριακό το οποίο βγήκε θετικό. Η ιχνηλάτιση ατόμων θα συνεχιστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του ιού.

Το σύνολο της παρέας υποβλήθηκε σε τεστ, τα επτά εκ των οποίων είναι αρνητικά, ενώ αναμένονται αποτελέσματα για ακόμα τέσσερα σήμερα.

Διαψεύδει ο πατέρας ότι η νεαρή διοργάνωσε πάρτι

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας της στον ΑΝΤ1, η κοπέλα δεν έκανε πάρτι, όπως ακούγεται, αλλά μετέβη σε φιλικό σπίτι με 12 άτομα.

Το σύνολο της παρέας υποβλήθηκε σε τεστ, τα επτά εκ των οποίων είναι αρνητικά, ενώ αναμένονται αποτελέσματα για ακόμα τέσσερα σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open Beyond η φοιτήτρια από την Αγγλία, γόνος εύπορης οικογένειας, έκανε πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της.

Στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα της οικογενείας σε προάστιο της Θεσσαλονίκη έδωσε το «παρών» πολύς κόσμος.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Έτσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολούθως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πάει στο πάρτι.