Featured

Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου: Θλιβερή η στάση της πλειοψηφίας του Δήμου Πολύγυρου για τη δωρεά της Ελληνικός Χρυσός

By admin

June 04, 2020

Δημοσιεύτηκε χθες το πρακτικό της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου, σε σχέση με το θέμα της δωρεάς φυτών και δενδρυλλίων της Ελληνικός Χρυσός, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό η Συνεργασία πολιτών δήμου Πολυγύρου εξέφρασε τη δυσαρέσκιά της για τα γεγονότα:

Πρώτον είναι θλιβερό το γεγονός ότι η πλειοψηφία καθιστά εαυτόν διαφημιστή της Ελληνικός Χρυσός κι αποδέχεται να συμμετάσχει στην προκλητική προπαγάνδα της εταιρίας, με αντίτιμο 2.800 ευρώ.

Δεύτερον είναι εξίσου θλιβερό το γεγονός ότι στην απόφαση η πλειοψηφία “εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της προς την Ελληνικός Χρυσός”.

Τρίτον είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι, παρόλο που όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης διαφώνησαν κι απείχαν από τη συνεδρίαση, το προεδρείο της Οικονομικής Επιτροπής αναφέρεται σε “ομόφωνη απόφαση”, γεγονός που δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Η Συνεργασία Πολιτών είχε δημοσιεύσει κι αναρτήσει την κάθετη αντίθεσή της σε αυτή την δωρεά κι απείχε από την συγκεκριμένη συνεδρίαση.