Για πρώτη φορά ο Δήμος Σιθωνίας αποκτά Αντιδημαρχία Τουρισμού

Για πρώτη φορά ο Δήμος Σιθωνίας αποκτά Αντιδημαρχία Τουρισμού, με τον ορισμό της δημοτικής σύμβουλου Λαθούρη – Πάργα Μαρία ως αντιδήμαρχος Τουρισμού στον δήμο Σιθωνίας, με θητεία μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αρμοδιότητες της αντιδήμαρχου Τουρισμού:

“Σ’ ένα τουριστικό Δήμο η δομή αυτή είναι απολύτως απαραίτητη ειδικά στη δύσκολη αυτή συγκυρία την οποία βιώνουμε.

Επενδύουμε με υψηλές προσδοκίες στην τουριστική προβολή του Δήμου μας, στην στήριξη των επαγγελματιών με ενέργειες που θα τους ενισχύσουν και βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Με το νέο ορισμό της Αντιδημάρχου κας Λαθούρη – Πάργα Μαρίας, όπου σε συνεργασία με την επιτροπή τουρισμού του δήμου μας προσδοκώ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτή η σύνθεση δυνάμεων δείχνει τη βαρύτητα που δίνουμε στον τομέα αυτό που είναι τομέας ανάπτυξης για το Δήμο Σιθωνίας.

Καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να εναρμονίσουν τις προσπάθειες στις δύσκολες προκλήσεις που έχει επιφέρει η παρούσα συγκυρία με την ευχή να είναι πρόσκαιρη και να πάμε με λιγότερο κόστος παρακάτω.”, επισημαίνει ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

“Πολύτιμοι φίλοι μου! Ευχαριστώ από καρδιάς για τις τόσες πολλές ευχές σας για την ανάληψη των καινούργιων καθηκόντων μου! Θέλω να πιστεύω πως και αυτή την φορά θα είστε συνοδοιπόροι και θα με κατευθύνετε με προτάσεις, ιδέες, παράπονα και μέσα από το φιλτράρισμα όλων να βγαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στη διάθεση σας πάντα, όπως πάντα. Ευχαριστώ!”, ανέφερε η νέα αντιδήμαρχος τουρισμού μεσώ Fb.

Exit mobile version