φώτο αρχείου

Featured

Προσκόμιση δικαιολογητικών για τη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών

By admin

May 01, 2020

Ενόψει της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς των Νέων Μουδανιών σε νέα θέση, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 79/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας, παρακαλούνται όλοι οι πωλητές που κατέχουν νόμιμα θέση στη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών και δεν έχουν υποβάλει αίτηση, να προσκομίσουν μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης που επισυνάπτεται, προκειμένου να μοριοδοτηθούν σύμφωνα με το σύστημα που ορίζει η νομοθεσία προκειμένου να τους αποδοθούν οι θέσεις.

Επισημαίνεται ότι πωλητές οι οποίοι οφείλουν ημερήσιο τέλος πέρα των δύο μηνών χάνουν τη θέση τους και δεν θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Μέχρι τη λήξη των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (protokollo@nea-propontida.gr), ή με τηλεομοιοτυπία (fax) (2373065791), ή με ταχυδρομείο, ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.