Δήμος Νέας Προποντίδας: Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας ακινήτων για ανέγερση και επέκταση διδακτηρίων

Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας ακινήτων που προορίζονται για την ανέγερση και την επέκταση διδακτηρίων.

Με την υπ’ αριθμ. 937/2020 Απόφαση Δημάρχου Νέας Προποντίδας, συγκροτήθηκε Επιτροπή καταλληλότητας ακινήτων (σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4257/2014 και την προσθήκη στην περίπτωση 14 παρ.4 του άρθρου 94 του Ν.3852/2010 [Α’ 87]), που προορίζονται για:

♦️Την ανέγερση των διδακτηρίων του:
☑️Νηπιαγωγείου Ν. Σιλάτων
☑️2ου Νηπιαγωγείου Ν. Τρίγλιας
☑️ΓΕΛ Ν. Μουδανιών
☑️Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ν. Προποντίδας
☑️Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Ν. Ποτιδαίας

♦️Την επέκταση των διδακτηρίων του:
☑️3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Μουδανιών
☑️Δημοτικού Σχολείου Λακκώματος

Η Επιτροπή καταλληλότητας αποτελείται από τους:
α) Παπανικολάου Ευτυχία, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, ως Πρόεδρο ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση του υπό εξέταση ακινήτου.
Την Πρόεδρο απούσα ή κωλυόμενη αναπληρώνει η Διευθύντρια της άλλης βαθμίδας εκπαίδευσης.
β) Τσέκου Αικατερίνη, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, ως Πρόεδρο ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση του υπό εξέταση ακινήτου.
Την Πρόεδρο απούσα ή κωλυόμενη αναπληρώνει η Διευθύντρια της άλλης βαθμίδας εκπαίδευσης.
γ) Τσομπανάκης Κων/νος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Σαρόγλου Χαράλαμπο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου.
δ) Κούγκουλου Κωνσταντίνα, Πολιτικός Μηχανικός Π.Ε. του Οργανισμού “Κτηριακές Υποδομές” Α.Ε. ως μέλος με αναπληρωτή του τον Συμεωνίδη Αβραάμ, Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε. του Οργανισμού “Κτηριακές Υποδομές” Α.Ε.
ε) Παπαδόπουλο Αντώνιο, Ιατρό, εκπρόσωπο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ως μέλος.
στ) Τσιούμα Ιωάννης του Δημητρίου, ΠΕ Α Εφοριακό, προϊστάμενο Φορολογικής Συμμόρφωσης και σχέσεων με τους φορολογουμένους, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της ΔΟΥ Ν. Μουδανιών ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Σαμαρά Μάριο του Παναγιώτη.

Exit mobile version