Featured

Μήνυμα του βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά για την άρση μέτρων

By admin

April 29, 2020

Μήνυμα του βουλευτή Χαλκιδικής ΝΔ Γιώργου Βαγιωνά για την άρση μέτρων: “Για τον τουρισμό στο νομό μας , καλώ όλους τους επιχειρηματίες να επωφεληθούν από τα ευνοϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να διατηρήσουν στις επιχειρήσεις τους το σύνολο των εργαζομένων που απασχολούσαν.”

Αναλυτικά, το μήνυμα του βουλευτή: 

“Αγαπητοί μου συμπολίτες,

ακόμη και την περίοδο που θα ανοίξουν τα καταστήματα και δεν θα στέλνουμε sms για τις μετακινήσεις μας, δεν πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη χαλάρωση. Ο κορωνοϊός είναι εδώ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Συνεπώς, θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής, να πλένουμε τα χέρια μας, να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους και να κρατάμε αποστάσεις. Ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί, για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Για τον τουρισμό στο νομό μας, καλώ όλους τους επιχειρηματίες να επωφεληθούν από τα ευνοϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να διατηρήσουν στις επιχειρήσεις τους το σύνολο των εργαζομένων που απασχολούσαν. Ας αναλάβουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης των καταστάσεων, προκειμένου να αρχίσει η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας στη χώρα μας. Άλλωστε, δεν μπορούμε να εξαντλήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά μέσα, καθώς σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας το Φθινόπωρο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.”