Featured

Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα του δήμου Νέας Προποντίδας για στήριξη των συμπολιτών που έχουν ανάγκη

By admin

April 16, 2020

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του δήμου Νέας Προποντίδας για την στήριξη των συμπολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων, επιχειρήσεων αλλά και ιδιώτες, επώνυμα ή ανώνυμα, ακόμα και από το υστέρημά τους αποφάσισαν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους, να «προσφέρουν στην ψυχή τους» τις Άγιες αυτές ημέρες.

Τα τρόφιμα, που συγκεντρώνονται από την Κοινωνική υπηρεσία του δήμου, διανέμονται από τους υπαλλήλους του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» σε ένα διευρυμένο αριθμό οικογενειών και όχι μόνο στους δικαιούχους του Προγράμματος. Αφού καταγράφονται και αξιολογούνται συνεχώς οι ανάγκες, η βοήθεια φτάνει στο σπίτι τους.

Ο δήμος Νέας Προποντίδας ευχαριστεί θερμά:

– Διοικητικό Συμβούλιο και Εργαζόμενοι Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας – Πρόεδρος και Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Νέων Πλαγίων

Νέα Μουδανιά: – Δημητριάδης Ιωάννης – Ψητοπωλείο «Κάτι ψήνεται» – Διαβατιώτη Ευθυμία – Ορθοπεδικά – Θεοφίλης Περικλής – Γυναικολόγος – Λιάσιος Στέφανος – Ζαχαροπλαστείο «Chocolat» – Παλιούρας Βασίλειος – Κρεοπωλείο – Πανισκάκης Αλέξανδρος – Κρεοπωλείο – Χρυσομάλλης Νικόλαος – Κρεοπωλείο

Σήμαντρα: – Καπούλας Ιωάννης – Super Market – Χατζηευθυμίου Ηλίας – Κρεοπωλείο

Νέα Πλάγια: – Σαρηγιαννίδης Εμμανουήλ & Βασίλειος – Αρτοποιείο

Νέα Φλόγητα: – Βασιλειάδης Παύλος – Πωλητής Λαϊκών Αγορών – Μαυρίδης Χαράλαμπος – Super Market

Παραλία Διονυσίου: – Κουτρουμάνη Βενετία – Αρτοποιείο «Το Σπιτικό»

Σε περίπτωση, που βρίσκεστε σε ανάγκη ή θέλετε να προσφέρετε στους συμπολίτες σας επικοινωνήστε με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα: 23733 50266 και 23733 50280.