Δωρεά της εταιρείας ΑΛΒΕΚ Ε.Π.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής λόγω των έκτακτων συνθηκών λόγω της πανδημίας COVID-19 και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σήμερα παραδόθηκε αναλώσιμο υλικό ως δωρεά της εταιρείας ΑΛΒΕΚ Ε.Π.Ε. στους υπεύθυνους του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ελευθέριος Μαλακούδης (CEO της εταιρείας ΑΛΒΕΚ Ε.Π.Ε.) ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Γ.Ν. Χαλκιδικής έκανε δωρεά αναλώσιμου υλικού (6000 γάντια χειρουργείου με πούδρα, 3000 γάντια απλά, 2000 σκούφιες χειρουργείου με λάστιχο, 20 ζεύγη γάντια βαρέων χημικών, 300 ποδιές πλαστικές, 24 εξεταστικά ρολά αδιάβροχα, 160 ελαστικοί επίδεσμοι 15cm.) για τις ανάγκες του ιατρικού προσωπικού.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου δρ. Κων/νος Δεδελούδης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μαλακούδη για την σημαντική προσφορά του.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Ο.Σ. Οι Σίθωνες, του οποίου ο κ. Μαλακούδης είναι μέλος, τον συνεχάρει για την σημαντική πράξη του.

Αναλυτικά, το Δ.Σ. του Α.Ο.Σ. Οι Σίθωνες αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Μαλακούδη ελευθέριο (CEO της εταιρείας ΑΛΒΕΚ Ε.Π.Ε. medical inplants) για την ευγενική χειρονομία της εταιρίας του να δωρίσει νοσοκομειακό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου Χαλκιδικής λόγω των έκτακτων συνθηκών εν όψει της πανδημίας covid19 και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο κ. Μαλακούδης και η εταιρία του, στάθηκε και πάλι στο ύψος των περιστάσεων όχι δια των λόγων αλλά δια των πράξεων!
Τέτοιες συμπεριφορές είναι παραδείγματα προς μίμηση για όλους μας, αναδεικνύουν την αλληλοβοήθεια, καλλιεργούν πρότυπα στους νέους, δίνουν ασφάλεια στις αδύνατες κοινωνικές ομάδες, άλλα και σε μας!

Γιατί τροφοδοτούν το σύστημα αξιών που επιθυμούμε να διατηρούμε στην ομάδα μας!”

Exit mobile version