Featured

Αντιδράσεις στον δήμο Αριστοτέλη για το νέο τουριστικό λογότυπο

By admin

March 27, 2020

Μεγάλες αντιδράσεις από την μείζονα αντιπολίτευση στον δήμο Αριστοτέλη για το νέο τουριστικό λογότυπο του δήμου.

Συγκεκριμένα πριν μερικές μέρες ο τ. δημοτικός σύμβουλος και τ. πρόεδρος της ΑΞΤΑΔΑ Λευτέρης Βαλσαμής, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την τουριστική προβολή του δήμου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, έβγαλε μια πολύ καυστική ανακοίνωση σε κοινωνικό δίκτυο σχολιάζοντας:

“Από την «Πεμπτουσία» του Αριστοτέλη στο « Α» κεφαλαίο!” και να εκφράσει “δημόσια τις ενστάσεις μου για την αντικατάσταση του τουριστικού λογότυπου του Δήμου Αριστοτέλη, εν καιρώ μάλιστα μιας άνευ προηγουμένου κρίσης για την κοινωνία και τον τόπο μας, λες και αυτό ήταν το πρωτεύον για τον τόπο και την τουριστική του εξέλιξη.”

Ο κ. Βαλσαμής θεωρεί ότι το νέο λογότυπο “«μοιάζει» με αυτό το τουριστικό λογότυπο της Χαλκιδικής” και ποιο σωστό θα ήταν να “να στηριχτεί και να εμπλουτιστεί ένα λογότυπο κι όχι να αλλάξει.”

Αντιδράσεις και από τον Ισχυρό Αριστοτέλη

Την σκυτάλη πήρε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Ισχυρός Αριστοτέλης” και με δικιά της ανακοίνωση συμφωνεί και επαυξάνει με όσα ανέφερε ο κ. Βαλσαμής και τονίζει ότι “δεν ψήφισε το σχετικό θέμα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η παράταξη της ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ πήρε ακόμη μία απόφαση ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, χωρίς μάλιστα καμία σοβαρή διαβούλευση με την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό.”

Παρουσίαση του τουριστικού λογοτύπου του δήμου Αριστοτέλη

Το λογότυπο είχε παρουσιαστεί από τον δήμο Αριστοτέλη στις 24 Μαρτίου ως “Σύμβολο επανακκίνησης για την επόμενη μέρα” ενώ ο δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος είχε επισημαίνει σχετικά:

«Κανένας αναπτυξιακός σχεδιασμός, δεν θα βγει αλώβητος από την κρίση που διανύουμε, αλλά αποτελεί ρητή επιλογή μας, η δράση, αντί της μεμψιμοιρία! Σε συνεχή επικοινωνία με τον τοπικό τουριστικό κόσμο, εστιάζουμε στο να αποδώσουμε την “επόμενη μέρα” με τον πιο επωφελή και αισιόδοξο τρόπο. Με βάση το εγκεκριμένο πλάνο τουριστικής προβολής, το οποίο μέχρι την ημέρα επιβολής των περιοριστικών μέτρων τηρούσε στον απόλυτο βαθμό τα χρονοδιαγράμματα των επί μέρους παρεμβάσεων, μεταφέρουμε χρονικά δραστηριότητες προκειμένου αυτές να ενισχύσουν ποιοτικά την επανεκκίνηση».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη

Το νέο λογότυπο θα πρέπει να άρεσε πολύ πάντως γιατί έχει αντικαταστήσει το λογότυπο του δήμου στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Η συνέχεια λογικά θα δοθεί από την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο.