Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις λαϊκές αγορές

φώτο αρχείου

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τους εκπρόσωπους των Λαϊκών Αγορών.

Τόσο η πλευρά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και οι εκπρόσωποι των Λαϊκών Αγορών συμφώνησαν να περιμένουν την κοινή Υπουργική Απόφαση προκειμένου να προχωρήσουν στο σχεδιασμό. Εξάλλου αυτή θα ορίζει τα επόμενα βήματα. Η κοινή Υπουργική Απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Οι εκπρόσωποι των Λαϊκών Αγορών καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να λειτουργήσουν οι Λαϊκές Αγορές από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020. Για το λόγο αυτό στους εκπροσώπους της Περιφέρειας κατατέθηκαν προτάσεις, προκειμένου να τις προωθήσει προς τα αρμόδια Υπουργεία, που αν υιοθετηθούν θα βοηθήσουν στο να γίνουν ακόμη πιο ασφαλής οι Λαϊκές Αγορές.

Στη σύσκεψη μετείχαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Γερακίνα Μπισμπινά. Από την πλευρά των Λαϊκών Αγορών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης Βασίλης Μακρίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης η Γενική Γραμματέας του Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Εκτός Πόλεως Θεσσαλονίκης « ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ελένη Μαραγκάκη και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Σάκης Παππάς.

Exit mobile version