Featured

Συγχαρητήρια επιστολή του Μ. Καρρά στον Νίκο Χαρδαλιά

By admin

March 17, 2020

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς στον Νίκο Χαρδαλιά που ορκίστηκε ως νέος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

“Αγαπητέ, σε συγχαίρω για τα νέα σου καθήκοντα στα οποία είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς με απόλυτη επιτυχία. Η πολύτιμη εμπειρία και γνώση, που έχεις αποκομίσει υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελούν σημαντικό εφόδιο και δημιουργούν σε όλους μας μεγαλύτερη ασφάλεια στον κρίσιμο ρόλο, που αναλαμβάνεις. Τις ικανότητές σου είχα την ευκαιρία να δω από κοντά στη διαχείριση της θεομηνίας του καλοκαιριού στον Δήμο μας. Έτσι, η απόφαση του Πρωθυπουργού δεν με εξέπληξε καθόλου. Ήταν για εμένα, τουλάχιστον, απόλυτα λογική. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο, που αναλαμβάνεις”.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Δευτέρα ο Νίκος Χαρδαλιάς ορκίστηκε από τον Επίσκοπο Ωρεών Φιλόθεο ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Την αναβάθμιση του μέχρι σήμερα Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο Ν. Χαρδαλιάς θα έχει πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και θα αναφέρεται απευθείας στον Πρωθυπουργό.