Επιπλέον μέτρα για τον κορωνοϊό στο δήμο Ν. Προποντίδας

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας για αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων θα παραμείνουν κλειστά από αύριο 11 Μαρτίου και για 14 ημέρες όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ιδιωτικά και δημόσια) του Δήμου Ν. Προποντίδας, το ΙΕΚ, το ΣΔΕ, καθώς και όλοι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Με απόφαση του Δημάρχου Μ. Καρρά δε θα λειτουργήσουν για το ίδιο χρονικό διάστημα, επίσης, οι δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, καθώς και το Ωδείο του Δήμου Ν. Προποντίδας. Ακόμη, θα ανασταλεί η λειτουργία όλων των Αθλητικών και Πολιτιστικών Τμημάτων του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε ήδη η αναβολή του «2ου Αγώνα Δρόμου Γίνε Specialistas” , καθώς και όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου.

Επιπρόσθετα, αναστέλλεται, όσο είναι σε ισχύ η παραπάνω απόφαση, η παραχώρηση χρήσης Σχολικών ή Δημοτικών χώρων σε συλλόγους ή φορείς.

«Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται για προληπτικούς λόγους και για την προστασία -κυρίως- των ευπαθών ομάδων. Αυτές τις ώρες απαιτείται ψυχραιμία και σοβαρότητα από όλους. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Είναι κρίσιμο να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου και σ΄ αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι», δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Σε περίπτωση, που η υπό έκδοση Κοινή Υπουργική Απόφαση περιλαμβάνει κι άλλα στοιχεία, θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τύπου.

Exit mobile version