Featured

Πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου (φώτο)

By admin

February 29, 2020

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου στο Τουριστικό Περίπτερο “ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ” στον Πολύγυρο. Ένας χορός που έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις φίλες και μέλη του συλλόγου να βρεθούμν και να διασκεδάσουν.

Στην επιτυχία της βραδιάς συνετέλεσαν και οι μουσικοί ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ στο μπουζούκι, ΘΑΝΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΤΖΗΣ στο βιολί, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΟΦΟΥΔΗΣ στο πιάνο και φωνή, ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ φωνή και ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΤΚΟΥΔΗΣ στην κιθάρα, που έστησαν μια ζωντανή γιορτή επί σκηνής.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΣΑΡΛΟΤ και τα κορίτσια της για τις μοναδικές χορευτικές στιγμές που μας χάρισαν. Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία μας το Τουριστικό “ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ”, τους χορηγούς μας για τα δώρα που μας προσέφεραν για την λαχειοφόρο αγορά μας και φυσικά όλες εσάς που στηρίξατε αυτόν τον χορό με όλη σας την αγάπη την οποία εισπράξαμε για άλλη μια φορά. Και του χρόνου αγαπημένες μας φίλες με υγεία και πάντα με θετική σκέψη γιατί τότε μόνο η ζωή είναι “μαγική”.”, ανέφερε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου.