Η Ασπασία Μήτσου του Α.Σ. Ατλας Ν. Τρίγλιας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην Κρήτη (φώτο)

Η αθλήτρια του Α.Σ. Ατλας Ν. Τρίγλιας Ασπασία Μήτσου κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων 2 DAN στην Κρήτη στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων –Νεανίδων, το οποίο φιλοξενεί το Ηράκλειο από τις 21 ως τις 23 Φεβρουαρίου, στα «Δύο Αοράκια» και “παει” με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 19-26 Απριλίου 2020 στην Πράγα.

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do ITF Ελλάδος , επτά αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού , την Περιφέρεια Κρήτης τους Δήμους Ηρακλείου και Χερσονήσου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

Στους αγώνες λάβουν μέρος περίπου 700 αθλητές, οι οποίοι συνοδεύονται από 100 περίπου προπονητές και βοηθούς προπονητών, ενώ στο Ηράκλειο θα βρεθούν και περίπου 60 άτομα της διαιτησίας και παράγοντες της Ομοσπονδίας.

Οι αθλητές που θα πρωτεύσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 19-26 Απριλίου 2020 στην Πράγα της Τσεχίας.

Exit mobile version