Πολιτικά

Παύλος Μαρινάκης: “Η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης”

By admin

February 17, 2020

Αθρόα ήταν η προσέλευση των γαλάζιων νεολαίων στις κάλπες που στήθηκαν σήμερα στο σύνολο της ελληνικής Περιφέρειας για την εκλογή Προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ.

Η γαλάζια νεολαία έδειξε τη δυναμική της αυξάνοντας των αριθμό των μελών της και δημιουργώντας νέες οργανώσεις σε περιοχές που δεν υπήρχαν.

Σε συνέχεια του μαζικού συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ τις αρχές του Οκτωβρίου οι σημερινές εκλογές δυνάμωσαν την παρουσία της γαλάζιας νεολαίας στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Ο στενός κύκλος του Πρωθυπουργού, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη αναγνωρίζοντας ότι οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ΟΝΝΕΔ βρέθηκαν στο πλευρό των νέων σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των εκλογών.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης επιδοκίμασε την ύπαρξη μεγάλου αριθμού γυναικών στην προεδρία των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων και υπογράμμισε ότι η φωνή της Οργάνωσης θα συνεχίσει να είναι δυνατή σε όλη τη χώρα, σε κάθε νομό και πόλη με στόχο την αναβάθμιση.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τη μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες εκλογής της νέας περιφερειακής διοίκησης, αλλά και στους εκατοντάδες εθελοντές μας που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε όλα να κυλήσουν άψογα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και νέους Προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών και στα νέα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων. Είμαι βέβαιος ότι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε και αξίζουμε, σε κάθε νομό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Η ΟΝΝΕΔ θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτόν της αλήθειας, της προόδου και της αξιοπρέπειας.”, δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.