Featured

Ζητούνται drones για τον εντοπισμό της 69χρονης (φώτο)

By admin

February 10, 2020

Σε εξέλιξη βρίσκονται για μια ακόμα μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 69χρονης στη Χαλκιδική η οποία και εξαφανίστηκε από την περιοχή Καλύβες .

Πέραν από τα σωστικά συνεργεία αποτελούμενα από πυροσβέστες και εθελοντές, επιστρατεύονται πλέον και τα drones ώστε να γίνουν έρευνες από αέρος.

Ο ΟΦΚΑΘ που συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού της γυναίκας κάνει έκκληση ώστε χειριστές drone να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις έρευνες μαζί με κλιμάκια εθελοντών από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Μάλιστα έχει ενημερωθεί και το ΑΤ Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Επίσης, χθες από το πρωί μέλη της Ε.Ο.Δ Χαλκιδικής Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης. Παρόλο της μεγάλης προσπάθεια όλων όσων λαμβάνουν μέρος, οι έρευνες μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έκανε γνώστες ο γιος της γυναίκας είναι ότι η μόνη καταγραφή με κάμερα της μητέρας του είναι εντός του οικισμού των Καλυβών. Τα υπόλοιπα σενάρια στηρίζονται σε μαρτυρίες περαστικών. “Η τελευταία μαρτυρία που έχουμε για την εξαφάνιση της μητέρας μου είναι να κινείται στο παλιό επαρχιακό δρόμο Καλυβών Γερακινής στο ύψος του Martha’s House το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι έρευνες συνεχίζονται. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.”, ανέφερε ο Θανάσης Τσίγκας.