Featured

Παγκόσμιο σοκ! Σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ!

By admin

January 26, 2020

Ο Κόμπι Μπράιαντ «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 41 ετών, έπειτα από συντριβή ελικοπτέρου.

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό, σοκ στον πλανήτη. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπε Μπράιαντ «έφυγε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Ο «Black Mamba», που έγραψε τη δική του ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Ο Θρύλος των Λέικερς ήταν επιβάτης στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη λίγο έξω από την Καλιφόρνια, σε μια πλαγιά της Καλαμπάσας, στο οποίο επέβαιναν μαζί με τον Μπράιαντ και 4 άνθρωποι ακόμα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Το TMZ που αποκάλυψε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ από πτώση ελικοπτέρου αναφέρει πως μεταξύ των νεκρών είναι και η κόρη του, Γκιάνα Μαρία!

Δείτε βίντεο από το μέρος του δυστυχήματος

RIP Kobe

Awful news as the great Kobe Bryant killed in a helicopter crash in Calabasas California #ripkobe#kobe#kobebryant#helicopter #kobecrash pic.twitter.com/sRNbT3O7P3

— MikesOffice (@office_mikes) January 26, 2020

Ο απόλυτα έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ανέφερε πως μέσα στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη βρισκόταν και ο θρύλος των Λέικερς.

Kobe Bryant is among those dead in a helicopter crash outside Los Angeles, a source confirms to ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) January 26, 2020

Οι Los Angeles Times επιβεβαίωσαν, με την σειρά τους, την παρουσία του Κόμπε Μπράιαντ στο μοιραίο ελικόπτερο.

UPDATE: Kobe Bryant, the NBA and MVP who spanned a 20-year career with the L.A. Lakers, died in a helicopter crash in Calabasas. He was 41.

— Los Angeles Times (@latimes) January 26, 2020

Ποιος ήταν ο «Black Mamba»

Εισήλθε στο ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειο και είχε παίξει για τους Lakers ολόκληρη την καριέρα του, κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ.

Είχε επιλεχθεί 16 φορές All-Star και 12 φορές στην καλύτερη αμυντική πενταδα. Είχε βγει πρώτος σκορερ της αγωνιστικής περιόδου δύο φορές (το 2005-06 και 2006-07) και είναι τρίτος σκόρερ της στην ιστορία του NBA προσπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν τον Δεκέμβρη του 2014, αφήνοντας τον Τζόρνταν στην τέταρτη θέση. Μετά την έναρξη της 20ης σεζόν του με τους Λέικερς το 2015-16, το οποίο αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ NBA για τις περισσότερες σεζόν με την ίδια ομάδα, ο Μπράιαντ είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της.