Featured

Συγχαρητήριες επιστολές του Απ. Πάνα για τη διάκριση μαθητών του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου και Τρίγλιας

By admin

January 23, 2020

Συγχαρητήριες επιστολές για τη διάκριση μαθητών του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου και Τρίγλιας έστειλε ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ Απόστολος Πάνας.

“Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρω το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου για τις διακρίσεις του αρχικά στο Διαγωνισμό Έκθεσης του Προγράμματος «EUROSCOLA» για το σχολικό έτος 2019-2020 και στον 80ος Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ». Συγχαρητήρια σε σας προσωπικά αλλά και στους καθηγητές του σχολείου σας που δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τις διακρίσεις αυτές και μάλιστα στην κ.Χατζηπαντελή Χριστίνα, που θα συνοδεύσει την αποστολή των επιτυχόντων μαθητών στο πρώτο Πρόγραμμα και τον κ.Κυράστα Τσελεκούνη και κ.Χρήστο Καρκάνη, που στηρίξαν την προσπάθεια στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια Κυριακή Ζήση του Δημητρίου της Β’ Λυκείου, η οποία θα μεταβεί στο Στρασβούργο για να συμμετάσχει με άλλους μαθητές σε Ημερίδα προκειμένου, να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και στις μαθήτριες της Α΄ Λυκείου Παντάλη Ελευθερία του Γεωργίου και Πετρίδου Άννα του Αργυρίου, που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Μαθηματικών και συνεχίζουν στη 2η φάση του.

Επίσης συγχαίρω το Γενικό Λύκειο Ν.Τρίγλιας για τη διάκρισή του στο Διαγωνισμό Έκθεσης του Προγράμματος «EUROSCOLA» για το σχολικό έτος 2019-2020.Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Β’ Λυκείου Χαρίση Μαρία του Αλεξάνδρου, η οποία θα μεταβεί στο Στρασβούργο για να συμμετάσχει με άλλους μαθητές σε Ημερίδα προκειμένου να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου των νέων της Ε.Ε. Συγχαρητήρια, επίσης και στους καθηγητές του σχολείου σας κ.Αυλογιάρη, κ.Παλαιολόγου, κ.Κανταρτζή, και σε σας προσωπικά για τη συμβολή στην προετοιμασία και στην οργάνωση του διαγωνισμού.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο σας. Τέτοιες συμμετοχές στηρίζουν την κοινωνικοποίηση, ενώ ενισχύουν ταυτόχρονα τη συμμετοχική δράση και πρόοδο των μαθητών.

Σας διαβεβαιώ, ότι θα σταθώ αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθειά σας.”.