Featured

Κοπή Βασιλόπιτας στη Ν. Καλλικράτεια και βράβευση επιτυχόντων μαθητών (φώτο)

By admin

January 12, 2020

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου και της Κοινότητας Ν. Καλλικράτειας μαζί με την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ν. Καλλικράτειας παρουσία πλήθους κόσμου.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη κυρίως στους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους.

Ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Καρράς στον χαιρετισμό του πέρα από τις καθιερωμένες ευχές απευθύνθηκε στους επιτυχόντες μαθητές. «Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας. Διαλέξατε τον δύσκολο δρόμο κι όχι τον εύκολο της παραίτησης. Κερδίσατε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας. Με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση σας προτρέπω να συνεχίσετε να πορεύεστε στη ζωή σας, γιατί όλα κερδίζονται και τίποτα δεν χαρίζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του νομού κα Κυριακή Μάλαμα και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Κατερίνα Ζωγράφου. Τις ευχές του απέστειλε και ο Βουλευτής κ. Απ. Πάνας, που δεν κατάφερε λόγω ασθένειας να παραστεί.

Την εκδήλωση ομόρφυνε η Χορωδία του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Καλλικράτειας με την Μουσικό τους κα Παπαντωνοπούλου. Ενθουσίασαν με τον ωραίο τρόπο που τραγούδησαν συνοδεία παιδιών που έπαιζαν μουσική και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα.

“Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας,μαζί με την βράβευση των μαθητών της ευρύτερης περιοχής της Καλλικράτειας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο μας Μανώλη Καρρά για την βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης , τον Έμπορο Θεοχάρη για την υπέροχη βασιλόπιτα που μας πρόσφερε και την χορωδία του Γυμνασίου Λυκείου Ν. Καλλικράτειας για την μελωδική νότα της βραδιάς…Σας ευχόμαστε από καρδιάς μια καλή και δημιουργική χρονιά.”, επισημάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας.