Featured

Ο Νίκος Ζωιδάκης στα Νέα Μουδανιά (φώτο – βίντεο)

By admin

December 31, 2019

Με τη ζεστή καρδιά του, τις Κρητικές Μελωδίες και τις Μαντινάδες του ζέστανε την κρύα πλατεία των Ν. Μουδανιών την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο Ν. Ζωιδάκης και οι συνεργάτες του: Μίλτος Παπαϊωάννου, Χρήστος Μακριδάκης και Νίκος Σιδηρόπουλος ήρθαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη συγκέντρωση τροφίμων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα κι έγιναν όλοι μια αγκαλιά χορεύοντας και τραγουδώντας.

“Ευχαριστούμε τον τραγουδοποιό Νίκο Ζωιδάκη, μα πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο, που δέχθηκε πρόθυμα να έρθει εδώ για εμάς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς και συνέχισε: “Ο Δήμος μας προσπαθεί μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο να παρέχει αγαθά σε συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη. Οι μέρες είναι γιορτινές αλλά για κάποιους ακόμη και τα βασικά αγαθά δεν είναι δεδομένα. Μέσα από την προσφορά γινόμαστε περισσότερο συνάνθρωποι και νιώθουμε περισσότερο άνθρωποι”. Καταλήγοντας ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και φυσικά τον κόσμο που γέμισε την πλατεία κι έδωσε τον δικό του παλμό.

Το κέφι και τον ρυθμό μετέδωσαν με τις χορευτικές φιγούρες τους οι χορεύτριες/ες των Πολιτιστικών Συλλόγων, “Ο Φάρος” και “Η ΑΠΑΜΕΙΑ”, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η εκδήλωση ήταν μία συνδιοργάνωση του Δήμου Ν. Προποντίδας, του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κέντρου Κοινότητας.