Featured

Νεά Μουδανιά: 40 χρόνια «Φάρος» (φώτο)

By admin

December 23, 2019

Μια συγκινητική και ιδιαίτερη εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας  του «Φάρου»  διοργάνωσε χθες στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών ο Π.Σ. “Ο ΦΑΡΟΣ” για να τιμήσει τους ανθρώπους που ξεκίνησαν από τα Ν. Μουδανιά, ασχολούνται με τη μουσική, έχουν ανοίξει τα φτερά τους και διαπρέπουν εντός ή εκτός Ελλάδας, τον Δήμο Ν. Προποντίδας, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Μουδανιών για τη στήριξή τους και τους Χορηγούς του Συλλόγου.

Βραβεύτηκαν αξιόλογοι νέοι καλλιτέχνες οι οποίοι ξεκίνησαν από τον πολιτιστικό σύλλογο Νέων Μουδανιών “Ο Φάρος” και έφτασαν να μαγεύουν το ελληνικό και το διεθνές στερέωμα: o Σάκης Καραθανάσης, ο Γιώργος Στογιώργης, η Μαρία Γιαννίκη και η Μάρια Ντεβιτζάκη.

Η βραδιά της απονομής ήταν πολύ συγκινητική και έκλεισε Χριστουγεννιάτικα με τραγούδια από την μικτή χορωδία του Φάρου με μαέστρο την κ. Ρεβέκκα Φελεκίδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μ. Καρράς, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Π. Σαρογλου, η πρόεδρος του ΔΣ Νέας Προποντίδας Δ. Ραμαδάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών Ν. Θεργιός, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Νέας Προποντίδας, οι βουλευτές Ν. Χαλκιδικής Κ. Μάλαμα και Απ. Πάνα, μέλη και φίλοι του “Φάρου”.