Featured

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΣΥΝΘΕΣΗΣ (φώτο)

By admin

December 19, 2019

Μια βραδιά μαγική έζησαν όσοι παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

Μετά τις απονομές πτυχίων στους πτυχιούχους της περσινής χρονιάς (Βιολί ο Νίκος Νικολόπουλος, Αρμονία η Δέσποινα Ζαφειρούδη, Αντίστιξη η Αγγελική Σβίτη), “Το καραβάκι που στόλιζαν οι παππούδες μας”, μας ταξίδεψε σε μουσικές όλων των ειδών που γράφτηκαν για καράβια με 22μελή ορχήστρα παιδιών Σχολικής ηλικίας (εκτός τριών Α΄ Γυμνασίου) ενθουσιάζοντας το κοινό.

Στη συνέχεια το παραμύθι “Ο Πέτρος και ο λύκος” από 32 παιδιά του χορού με όμορφα κοστούμια και σκηνικά που εντυπωσίασαν τους θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Μουδανιών.

Τέλος η 30μελής Παιδική-Εφηβική Χορωδία μάγεψε τους παρευρισκόμενους με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα και στο κλείσιμο ένα φαντασμαγορικό φινάλε με την σύμπραξη και των τριών τμημάτων άφησε άφωνους τους θεατές που επί αρκετή ώρα χειροκροτούσαν εντυπωσιασμένοι τα 84 παιδιά που βρίσκονταν στη σκηνή.

Την παράσταση ετοίμασαν: Στέλλα Λιναρδή (Χορωδία), Κατερίνα Τσιάρα (χορός), Παναγιώτης Καλαντίδης (Hip Hop), Ζαφείρης Φωτιάδης (ορχήστρα).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 1000 μαθητές από Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου μας και και του Παλιουρίου σε τέσσερις πρωινές παραστάσεις.