Featured

Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Συκιά Χαλκιδικής (φώτο)

By admin

December 10, 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη φωταγώγηση του δέντρου στην Συκιά Χαλκιδικής.

Πλήθος κόσμου, μικροί μεγάλοι έδωσαν το παρόν.

Η φιλαρμονική του δήμου έδωσε το σύνθημα με τα άσματα των Χριστουγέννων, ενώ η τοπική ορχήστρα υπό τους ήχους της ξεσήκωσε τον κόσμο.

Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνησή του και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ στη γωνία υπήρχε ο στολισμένος μπουφές που υποδέχθηκε όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ντέμπλας Κυπαρίσσης, η βουλευτής Χαλκιδικής κ. Κυριακή Μάλαμα, ο αντιδήμαρχος κ. Ζήσιος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής ‘Αλληλεγγύης’ κ. Μαλλίνης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σαλπικτίδης Αβραάμ, η ενταλμένη σύμβουλος κ. Λαθούρη -Πάργα Μαρία, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φάλκος Αντώνιος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Συκιάς κ. Καζάκας Δημήτριος και οι τοπικοί του σύμβουλοι.

Η εκδήλωση τελείτε υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας, της κοινωφελούς επιχείρηση του δήμου και της τοπικής κοινότητας Συκιάς.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που συνέβαλαν στην έναρξη των εκδηλώσεων. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη και τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.”, αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάς “Τα Συκιωτάκια”.