Κόσμος

Υπάλληλος «έσπασε στο ξύλο» πελάτισσα που παραπονέθηκε για τον λογαριασμό (βίντεο)

By admin

December 01, 2019

Η Debra Staggs ζήτησε να πάρει επιστροφή των χρημάτων της καθώς είχε διπλοχρεωθεί ένα γεύμα αξίας 13,11 δολαρίων.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται να κυνηγούν την 55χρονη Staggfs έξω από το εστιατόριο και έπειτα φαίνεται να τη ρίχνει στο έδαφος ο υπάλληλος του καταστήματος Deriance Ra’Shaiel Hughes, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε η Staggs σοκάρει και αποδεικνύεται από το μέγεθος των τραυμάτων της. Η 55χρονη γυναίκα έσπασε το πόδι της, είχε εννιά κατάγματα στον αγκώνα και έξι σπασμένα πλευρά. Έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και η ανάρρωσή της αναμένεται να διαρκέσει μήνες.

Η Staggs έφαγε στο εστιατόριο την Κυριακή και επέστρεψε την Τρίτη, αφού συνειδητοποίησε ότι η χρέωση για το γεύμα της ήταν διπλή.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η Staggs μίλησε με τον υπεύθυνο του καταστήματος στο τηλέφωνο και της είπε να περάσει για αποζημίωση.

Εκπρόσωπος Τύπου των Popeyes δήλωσε: «Τέτοιες ενέργειες είναι αντίθετες από τις Αρχές της εταιρείας μας. Έγινε έρευνα για το περιστατικό, ελήφθησαν άμεσες ενέργειες και ο υπάλληλος απολύθηκε. Ήταν εξαιρετικά ατυχές συμβάν και ελπίζουμε να μη δούμε ποτέ ξανά τέτοιες συμπεριφορές».