Featured

Απ. Πάνας: «Στήριξη στα αιτήματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλυβών»

By admin

November 30, 2019

Συνάντηση με μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλυβών είχε ο Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής Απόστολος Πάνας. ​Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού ευχαρίστησαν το βουλευτή, έπειτα από την Κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσε, για την πρόωρη λήξη των καρτών συμβολαιακής γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς η οποία επιτυχώς πήρε παράταση.

Συζητήθηκε επίσης, η τιμολόγηση της βρώσιμης ελιάς και του αγουρέλαιου καθώς και οι αγροτικές αποζημιώσεις, έπειτα από τις εκτεταμένες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης νέων συνεταιρισμών στο νομό Χαλκιδικής καθώς και η ανασυγκρότηση των υπαρχόντων, ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος τους στα αγροτικά ζητήματα της Χαλκιδικής.

Στην κατεύθυνση αυτή ο Βουλευτής δήλωσε, ότι θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με Κεντρικά Όργανα και Αγροτικές Ενώσεις καθώς πρόθεσή του είναι να καταθέσει σειρά προτάσεων για να διασφαλιστούν τα αιτήματα των αγροτών, να υπάρξει αποτελεσματικότερη διαχείριση των οικονομικών τους υποθέσεων και να ενισχυθούν οι αγρότες σε επίπεδο τεχνογνωσίας.