Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Αρναία Χαλκιδικής (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο δημαρχείο στην Αρναία η παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή.

“Μια εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου της γνωστής Ψυχολόγου και Συγγραφέως κυρίας ΤΕΝΙΑΣ ΜΑΚΡΗ στην Αρναία,καλεσμένες του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας παρακολουθήσαμε αγαπημένες μας φίλες χθες Σάββατο 16/11/2019.
Μια γλυκύτατη γυναίκα που εκπέμπει την αύρα της γνώσης της από το πρώτο λεπτό που την συναντάς.
Μια ιδιαίτερη βραδιά για όλους μας όσοι παρευρεθήκαμε στην αίθουσα “Μητροπολίτη Σωκράτη”(Δημαρχείο) ΑΡΝΑΙΑ.
Ο τίτλος του βιβλίου “ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΑΜΑ”.Ένα βιβλίο γεμάτο ενοχή,τρυφερότητα,θυμό,αγάπη.
Μέσα από τις αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο,η Τένια Μακρή μας πρότεινε δέκα βήματα που θα μας βοηθήσουν να βάλουμε τη σχέση με την μητέρα μας σε μια νέα πολύτιμη διάσταση.
Η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως έγινε από έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συγγραφέα τον κύριο ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΒΕ.Έναν συγγραφέα που μας εμπνέει με τα βιβλία του να κάνουμε τα όνειρά μας αληθινά.
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κύριος ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που οργάνωσε με πολύ αγάπη και μεράκι ο Σύλλογος Γυναικών Αρναίας.
Σας ευχαριστούμε πολύ αγαπημένες μας φίλες και συγχαρητήρια για την όμορφη βραδιά που μας χαρίσατε γεμάτη συναισθήματα και αξίες.”, ανέφερε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης.

Exit mobile version