Featured

Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο εκπαίδευσης στην ΚΑΡΠΑ στην Συκιά (φώτο – βίντεο)

By admin

November 16, 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 15/11/2019 το σεμινάριο εκπαίδευσης στην ΚΑΡΠΑ για παιδιά και ενήλικες στο Δημοτικό σχολείο Συκιάς του ανθρωπιστικού Οργανισμού KIDS SAVE LIVES- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.

“Κοντά μας είχαμε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι μας έδωσαν την δυνατότητα όχι απλά να καταλάβουμε τις θεματικές ενότητες που πραγματοποιήθηκαν αλλά και να συμμετέχουμε ενεργά στην παρουσία τους. Στο σεμινάριο υπήρχαν πολλά παιδιά που με την παρουσία τους, τις ερωτήσεις τους και την προσωπική συμμετοχή τους έδωσαν μια διαφορετική νότα ομορφιάς στην αίθουσα.Άλλωστε στα σκαλοπάτια του Δημοτικού Σχολείου αναγράφονται προτάσεις όπως είμαστε οικογένειά, είμαστε φίλοι, ,συνεργαζόμαστε, είμαστε όλοι ίσοι που δίνουν το κίνητρο να καταλάβουμε ότι η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά: Τον κ. Στεφανάκη Αναστάσιο, τον Κύριο Σαμαρά Αναστάσιο και όλους τους εκπαιδευτικούς. Τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Κανέλη Ελευθέριο. Την ομάδα εθελοντών Δραγουντέλι. Τον πολιτιστικό σύλλογο Συκιάς. Τους συνεργάτες και φίλους που για ακόμη μια φορά δήλωσαν παρών.”, δήλωσε ο κ. Βασίλης Ζήσιος, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας γενιάς δήμου Σιθωνίας.