Παραίτηση του Γ. Τσαλδάρη από την προεδρία του Συνδέσμου Προπονητών Χαλκιδικής

Με μία ανοιχτή επιστολή ανακοίνωσε την παραίτηση του, ο Γιάννης Τσαλδάρης, από την προεδρία του Συνδέσμου Προπονητών Χαλκιδικής. Στην επιστολή του εκφράζει την πικρία του για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής και κατηγορεί την ΕΠΣΧ ότι πήγε “πολύ πίσω το ποδοσφαιρο”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του:

Με αυτή μου την ανάρτηση ανακοινώνω κι επίσημα την παραίτηση μου από την προεδρία του συνδέσμου προπονητών Χαλκιδικής όπως και την όποια ενασχόληση μου με το ξεφτιλισμένο όπως καταντήσατε ποδοσφαιρο της Χαλκιδικής! Θα συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα που αγάπησα και αγαπήθηκα, κοντά στα παιδιά μου και την οικογένεια που δημιούργησα αυτά τα 5 χρόνια αλλά όχι σε τόσο ενεργό ρόλο! Δυστυχώς με αυτά που γίνονται φέτος η απόφαση μου αυτή είναι μονόδρομος!

Οι αρχές που πήρα από την οικογένεια μου, η προσωπικότητα μου, η επαγγελματική μου καταξίωση και το ήθος μου δεν θα αφήσω να μου τα ξεφτιλίζουν τυχαία ανθρωπάκια! Έδωσα κυριολεκτικά την ψυχή μου για να καταφέρω να δημιουργήσω μια ποδοσφαιρική οικογένεια που ζηλεύουν πολλοί, σταμάτησα το ποδοσφαιρο στα 26 μου χρόνια για σώσω αυτή την ομαδα από την καταστροφή, ασχολήθηκα με παιδιά από 6 έως 36 χρόνων, διάβασα, δούλεψα και για να είμαι σωστός απέναντι σε όλους πήρα το πτυχίο του UEFA C! Σε αυτή τη μικρή μου διαδρομή κατάφερα να πετύχω τόσα πολλά πράγματα με σημαντικότερο όλων να βγάλω ποδοσφαιριστές που θα είναι σωστοί άνθρωποι με επίπεδο και ήθος!

Έκανα ένα σύνολο αξιοζήλευτο! Μια ομάδα που τη χειροκροτούν σε κάθε γήπεδο !! Και φέτος καταφέρατε να με βγάλετε εκτός Ορίων! Καταφέρατε να με κάνετε κάτι που δεν ήμουν ποτέ αυτά τα 5 χρόνια! Σε κάποιους φαίνεται δεν άρεσε καθόλου το ξεκίνημα που έκανε φέτος η Νέα Φώκαια και αποφασίσατε να την καταστρέψετε όπως κάνατε με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν!

Φέτος γυρίσατε το ποδοσφαιρο της Χαλκιδικής πολλά χρόνια πίσω! Θα έλεγα πως είναι ένα τυχαίο γεγονός αλλά σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση! Αυτή την Ένωση τη πίστεψα και την στήριξα από την αρχή, θεώρησα πως δεν μπορεί να κάνει και πολύ χειρότερα πράγματα από τους προηγούμενους αλλά έπεσα έξω….

Το πηγαίνετε πολύ πίσω το ποδοσφαιρο, πάρα πολύ πίσω!! Εδώ και 4 παιχνίδια δεν μας αφήνετε ούτε καν να παλέψουμε με 10 ποδοσφαιριστές! Δεν θα αφήσω λοιπόν το επίπεδο μου να γίνει έρμαιο του κάθε κομπλεξικού και του κάθε άσχετου που λειτουργεί με φασιστικές μεθόδους!

Το φασισμό να τον βάλετε εκεί που ξέρετε! Θα με καλέσετε για απολογία και θα με τιμωρήσετε το ξέρω, δεν με πειράζει, μπορώ να σας πετάξω ένα 50ρικο και να φύγω δεν θα γίνω πιο πλούσιος με 50€, αλλά να είστε έτοιμοι να με ακούσετε, να είστε έτοιμοι να ακούσετε πολλά εσείς που παίζετε με τον ιδρώτα μας βολεμένοι στις καρέκλες σας! Λυπάμαι αλλά χάσατε από το ποδοσφαιρο της Χαλκιδικης έναν άνθρωπο που είχε πολλά να προσφέρει ακόμη!

Κλείνοντας θα ξανά πω ότι πρέπει να ντρέπεστε για όλο αυτό που γίνεται φέτος! ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! Και ναι το ξανά λέω δημόσια: Αυτό που κάνετε είναι ΑΛΗΤΕΙΑ!

Να πέσετε για ύπνο ήσυχοι τώρα…….

Exit mobile version