Ενημερωτική συνάντηση Beepathnet στα Νέα Μουδανιά

Την Τρίτη στις 15/10/2019 και ώρα 16:00 έχει προγραμματισθεί από την ομάδα έργου του Δικτύου “Beepathnet-Μελισσοδιαδρομές” μια ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων στα Νέα Μουδανιά.

Σκοπός της συνάντησης είναι να μεταδοθεί η γνώση και η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή των εκπροσώπων του Δήμου στις συνεργαζόμενες πόλεις του δικτύου: Hegyvidek- Βουδαπέστη και Bydgoszcz (Πολωνία) οι οποίες εστιάζουν σε δράσεις στοχευμένες στην βιοποικιλότητα/περιβάλλον και εκπαίδευση αντίστοιχα.

Στη συνάντηση προσκαλούμε, εκτός από αυτούς που είναι ήδη μέλη της τοπικής ομάδας δράσης, όσους άλλους ενδιαφέρονται να ακούσουν σχετικά με τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι συνεργαζόμενες πόλεις του δικτύου, προωθώντας δράσεις για την προστασία των μελισσών/επικονιαστών μέσω της ανάπτυξης ενός αστικού βιώσιμου περιβάλλοντος και μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Επιπλέον, στη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε στο δήμο μας αντίστοιχες δράσεις ιδιαίτερα σε συνεργασία με σχολεία και εκπροσώπους της εκπαίδευσης.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στη συνάντηση για να ενημερωθείτε και να σχεδιάσουμε από κοινού τα βήματα για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
• Ελισάβετ Παπουλίδου: 23733 50248 (Δήμος Νέας Προποντίδας)
• Φανή Χατζήνα: 23730 91297

Exit mobile version