Featured

Χοροθεατρική παράσταση “Θάλασσα λυπήσου” στα Νέα Μουδανιά

By admin

September 06, 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος Μουδανιά προσκαλεί στην χοροθεατρική παράσταση “Θάλασσα λυπήσου” στα Νέα Μουδανιά την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20.30 στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.

Σημείωμα συγγραφέα: Τα Νέα Μουδανιά είναι ένας νέος τόπος που γνωρίζει την προσφυγιά. Είναι ένας τόπος που γνώρισε και την μετανάστευση. Τι συμβαίνει όμως όταν δύο νεαροί Μουδανιώτες, μετανάστες τρίτης γενιάς, από την Αυστραλία, επιστρέφουν χωρίς μνήμες και δίχως συναισθηματικούς δεσμούς, με σκοπό να κόψουν κάθε επαφή με τον τόπο από τον οποίο κατάγονται; Η επίσκεψή τους στο σπίτι που έζησε ο παππούς τους και ο πατέρας τους, η συνάντηση με την κόνα-Καλλιό , θα τους χαρίσει εικόνες από αναμνήσεις, που δεν τις είχαν φανταστεί και θα μάθουν πόσο άκαρδη μπορεί να γίνει η Θάλασσα.

Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του ΦΑΡΟΥ: Τμήμα Παραστάσεων του ΦΑΡΟΥ, χοροδιδάσκαλος Θωμάς Ράδης τμήμα Γυνακών και Νέων,χοροδιδάσκαλος Νάσος Μυλωνάς

Συντελεστές Κείμενα: Θωμάς Ράδης, Σκηνοθεσία Σούρλας Δημήτρης, Ερμηνεύουν από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ: κόνα Καλλιό: Ρούλα Κατσούρα, Νικόλαος:Παναγιώτης Τσαρούχας, Γεώργιος: Κων/νος Σταμπουλής, ξάδελφος: Νίκος Χατζηνικολάου, παιδική φιγούρα: Πολυξένη Κεσίδου κινηματογράφηση:ΗΧΟΡΑΣΗ ηχοληψία-φωτισμοί: Αφοι Τσικούρη παίζουν οι μουσικοί:Αστέριος Τράκας βιολί, Γιάννης Δανίτσας κλαρίνο, Γιάννης Μπούρας γκάιντα, Σπύρος τζιάτζιος κρουστά, Αργύρης Κόκορης λαούτο/τραγούδι, Κων/να Πετρινιώτη τραγούδι και ηη ορχήστρα του Μιχάλη Παζαρεντζη.